iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Η Έλενα Γκιζίλη
μαζί με τον
Βασίλη Πιστικίδη


Η Έλενα Γκιζίλη μαζί με τον Βασίλη Πιστικίδη και τη ''Νέα Αρχή''.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και έχει μια κόρη 17 χρονών. Είναι μόνιμη κάτοικος Ραφήνας-Πικερμίου από το 2013. Έχει τελειώσει τεχνικό επαγγελματικό λύκειο τομέας Οικονομία και Διοίκηση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση εσωτερικών χώρων και έχει πτυχίο ναυαγοσωστικής. Υπήρξε μέτοχος σε κατάστημα επίπλων κουζίνας και δούλεψε ως σχεδιάστρια επίπλων κουζίνας σε μεγάλη Ιταλική αλυσίδα. Έχει δουλέψει ως ναυαγοσώστρια σε παραλίες της ευρύτερης περιοχής μας και σε ξενοδοχειακές μονάδες. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ιδιωτική ασφάλεια και φύλαξη. Δουλεύει στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος σε τμήμα ασφαλείας και είναι μέτοχος σε τοπική εταιρεία security.

Είναι πιστοποιημένη εθελόντρια Δασοπυρόσβεσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Μάκρης και έχει παρακολουθήσει και πιστοποιηθεί σε σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών και διαχείρισης κρίσεων σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Η Έλενα Γκιζιλή δήλωσε:

<< Στηρίζοντας τον υπ. Δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη και τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ, πιστεύω ότι συμβάλω ενεργά στη διαμόρφωση του σχεδίου για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Η ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας μπορεί να γίνει πραγματικότητα αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας όπως η θάλασσα και η διατήρηση - προφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος του Δήμου μας.>>