iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Η Αμαλία Τόκα
μαζί με τον
Δαμιανό Φαφούτη


Η Αμαλία Τόκα θα είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ραφήνας - Πικερμίου με την “Συμμαχία Δημιουργίας” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη.

Η επιστολή της

Τα προβλήματα του Δήμου μας είναι αρκετά, σοβαρά και  παραμένουν άλυτα γιατί η μέχρι σήμερα   αντιμετώπισή τους δεν έχει ως   κριτήριο  την  διαφάνεια και  την αντικειμενική διαβούλευση. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση, υπάρχει απλά μια διαχείριση επιβαλλόμενων προτάσεων και αποφάσεων . 

Σημαντικά κριτήρια τα οποία  επηρέασαν  την απόφασή μου, ώστε να συμπορευτώ και να στηρίξω το Δαμιανό Φαφούτη είναι το  πολιτικό του ήθος, η γνώση του θεσμού  της αυτοδιοίκησης και  από  θέσεις ευθύνης, οι τεκμηριωμένες και σωστά δομημένες θέσεις του στα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας αλλά  και σε αυτά της καθημερινότητας των συμπολιτών μας . Το κυριότερο: επιθυμεί τον διάλογο  και ξέρει να   «ακούει» τον συνομιλητή του, είναι αποφασιστικός και διεκδικητικός, ΔΕΝ είναι συγκεντρωτικός και αλαζόνας . 

Καλώ τους σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες του Δήμου μας να στηρίξουν, για την αυτοδιοίκηση και όχι απλά για την διοίκηση, τον υποψήφιο Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη. 

Ήμουν εκλεγμένη Κοινοτική Σύμβουλος Πικερμίου την περίοδο 2006 – 2010 και Δημοτική Σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου από το 2010 έως και σήμερα.