iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Ενισχύεται η
πολιτική προστασία
του δήμου Ραφήνας


Με την ενσωμάτωση 4 νέων οχημάτων, 2 πυροσβεστικών και 2 ασθενοφόρων από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενισχύει ουσιαστικά  την επιχειρησιακή του δύναμη και την ΕΘΟΡΠ στο δύσκολο έργο της πρόληψης και της αντιμετώπισης των πυρκαγιών, που με αυταπάρνηση επιτελούν στο πλευρό του δημότη επί χρόνια σημειώνει ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς.

Ανάσα για τους συνδημότες και ουσιαστική βοήθεια  στους λειτουργούς του Κέντρου Υγείας και στις αυξημένες ανάγκες  της περιοχής μας ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες θα δώσουν τα 2 ασθενοφόρα  οχήματα, χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των διοικήσεων του Δήμου μας, που σήμερα γίνεται πραγματικότητα.

Οφείλουμε ένα μεγάλο, δημόσιο ευχαριστώ στον Διοικητή της ΥΠΑ Κ. Λιντζεράκο, αλλά και στην Υπηρεσία, για την κυριολεκτικά άμεση και θετική ανταπόκρισή τους στο αίτημα  του Δήμου μας, για την παραχώρηση των 4 συγκεκριμένων οχημάτων, που πραγματικά θα προσφέρουν σημαντική ενίσχυση στο έργο και τις προσπάθειές μας.

Συνεχίζουμε άοκνα, αθόρυβα και αποφασιστικά  το έργο μας για το δημότη, γιατί αυτός είναι ο ρόλος και η μοναδική υποχρέωση μιας δημοτικής αρχής που σέβεται πρώτα και πάνω από όλα τους συμπολίτες της.