iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Βαγγέλης Μπουρνούς:
Είμαστε η διοίκηση
των έργων (εικόνες)


''Μόλις μία ημέρα μας χωρίζει από το να μη γυρίσουμε πίσω'' τόνισε ο Βαγγέλης Μπουρνούς στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στην πλατεία της Ραφήνας, ενώπιον ενός πολυπληθούς ενθουσιώδους κοινού.

Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου και επικεφαλής της ''Σύγχρονης Πολιτείας - Συνεργασία ενεργών πολιτών'' σημείωσε πως μόλις μία ημέρα απομένει για τον πόλεμο λάσπης και παραπληροφόρησης που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας. Σήμερα ξέρετε ποιός παλεύει κάθε ημέρα στον δρόμο και την Κυριακή θα επιβραβεύσετε τους άξιους. Ο δήμος για εμάς είναι πλήρης απασχόληση 365 ημέρες τον χρόνο. Είμαστε η διοίκηση των έργων και όχι των λόγων. 

Ο κ. Μπουρνούς στη συνέχεια παρουσίασε τα όπως τα χαρακτήρισε έργα δρομολογημένων κομβικών υποδομών, ενώ στο τέλος παρουσίασε και τους 41 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Την ισχυρή ομάδα εμπειρίας και δύναμης όπως τη χαρακτήρισε.

Έκπληξη αποτέλεσε η επιλογή του ποιός θα προσφωνήσει τον δήμαρχο και αυτός ήταν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος. Ο κ. Λουκάτος εμφανώς συγκινημένος χαρακτήρισε εργάτη της τοπικής αυτοδιοίκησης τον κ. Μπουρνούς, του οποίου η πόρτα είναι συνέχεια ανοικτή. 

Λίγο νωρίτερα είχαν εισέλθει πεζή στην πλατεία οι 41 υποψήφιοι με πρωτοπόρο τον δήμαρχο, ο οποίος χαιρέτησε δια χειραψίας έναν έναν και μία μία όλους - τους εκατοντάδες - πολίτες που προσήλθαν στην εκδήλωση.