iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Παράταση δύο μηνών
για την πληρωμή στα
τέλη κυκλοφορίας


Παράταση της πληρωμής των Τελών Κυκλοφορίας μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023, δηλαδή για δύο μήνες, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Χρήστος Σταϊκούρας αποκάλυψε ότι το υπουργείο Οικονομικών θα προχωρήσει στην παράταση της πληρωμής των Τελών Κυκλοφορίας, η οποία θα ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα.

Ο κ. Σταϊκούρας ρωτήθηκε εάν προβλέπεται φέτος παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και απάντησε χαρακτηριστικά ότι: «Θα δοθεί παράταση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου του 2023. Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα για δύο μήνες παράτασης για να πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας».

Οι ιδιοκτήτες που θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους ηλεκτρονικά και να θέσουν τα οχήματά τους σε φορολογική ακινησία θα μπορούν να το κάνουν επίσης έως τα τέλη Φεβρουαρίου οπότε και θα μπορούν να κινήσουν τα αυτοκίνητά τους κανονικά για δύο επιπλέον μήνες χωρίς να έχουν καταβάλλει τα Τέλη Κυκλοφορίας 2023!

Η τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου είναι η Τρίτη 27 οπότε επειδή πέφτει και στην αρχή της εβδομάδας η εξόφληση μπορεί να γίνει και στα γκισέ των τραπεζών αλλά και ηλεκτρονικά χωρίς τα προβλήματα που θα δημιουργούνταν αν έπεφτε Σαββατοκύριακο…