iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Το κρυφό τραινάκι του
Ροντ Στιούαρτ που έφτιαχνε
26 χρόνια (εικόνες)


Ο διάσημος τραγουδιστής χρειάστηκε 26 χρόνια, για να το φτιάξει.

Από το 1993 ο Στιούαρτ μάζευε κομμάτι κομμάτι το υλικό, προκειμένου να δημιουργήσει ένα μοντέλο σιδηροδρόμου 38 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο αναπαριστά μια βιομηχανική αμερικανική πόλη της δεκαετίας του 1940, με βάση την άποψη που είχε από τότε που ήταν παιδί.

Όλο αυτό το διάστημα λίγοι γνώριζαν το πάθος του, το οποίο ο τραγουδιστής «έκρυβε» στη σοφίτα της βίλας του, στο Μπέβερλι Χιλς. Το τμήμα της πόλης που έχει και ουρανοξύστες ονομάζεται Grand Street και Three Rivers City. Επίσης, διαθέτει έναν σιδηροδρομικό σταθμό, πολλές γέφυρες και αυτοκίνητα εποχής, τα οποία μποτιλιάρονται σε ώρες αιχμής.

«Είναι το τοπίο που μου αρέσει. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και οι ακραίες λεπτομέρειες, είναι ύψιστης σημασίας. Δεν έπρεπε να υπάρχουν κενά ή πεζοδρόμια, τα οποία να είναι πολύ καθαρά», είπε

Ένα από τα κτίρια που κυριαρχούν, έχει επιγραφή «Celtic Coal & Steel», που παραπέμπει στην αγαπημένη του ομάδα, την Σέλτικ της Γλασκώβης, ενώ κάνει και ένα άλλο «νεύμα» για τις σκωτσέζικες ρίζες του με την εταιρεία «Caledonian Steel & Iron Co».

Πηγή: Snoopit24