iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Αγόρασε αυτοκίνητο
με έναν τόνο από
κέρματα (εικόνα)


Ένας άνδρας προκάλεσε πανικό σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην πόλη Τονγκρέν της Κίνας, όταν πήγε εκεί για να αγοράσει μια BMW αξίας 480,000 γιουάν (περίπου 60.000 ευρώ).

Ο αγοραστής εργάζεται ως οδηγός λεωφορείου και είχε συλλέξει τα κέρματα κατά τη διάρκεια των πολυετών του χρόνων στη δουλειά.

Μόνο αντί να τα ανταλλάσσει τακτικά με χαρτονομίσματα μεγαλύτερης αξίας, τα κράτησε στο σπίτι του, ελπίζοντας να τα ξοδέψει κάποια στιγμή στο αυτοκίνητο των ονείρων του.

Αφού είδε μια νέα BMW που του άρεσε πολύ, ο άντρας αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να την αγοράσει με την αποθηκευμένη του περιουσία. Όμως, ούτε ο ίδιος είχε υπολογίσει την αξία των κερμάτων.

Έτσι, κάλεσε κάποιους φίλους και πέρασαν τέσσερις μέρες μετρώντας τα πριν τα φορτώσουν σε κιβώτια για να τα μεταφέρουν στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το προσωπικό της αντιπροσωπείας της BMW ήταν όλα χαμόγελα όταν άκουσαν ότι ο άντρας ήθελε να αγοράσει το αυτοκίνητο, αλλά άλλαξε γρήγορα συμπεριφορά μόλις άκουσε πώς σχεδίαζε να πληρώσει γι ‘αυτό.

Όταν είδαν τα βουνά των κερμάτων που ήταν τοποθετημένα σε κιβώτια στο πίσω μέρος ενός μικρού φορτηγού, η αντιπροσωπεία διαπίστωσε ότι δεν μπορούσαν οι υπάλληλοι να τα μετρήσουν όλα μέσα σε μια μέρα, γι ‘αυτό κάλεσαν την τράπεζά τους για βοήθεια.

Ακόμη και με τη βοήθεια 11 τραπεζικών υπαλλήλων και μιας μηχανής καταμέτρησης κερμάτων, η διαδικασία καταμέτρησης πήρε πάνω από 10 ώρες. Σύμφωνα με το βίντεο που έχει κάνει το γύρω του Διαδικτύου, τα 150.000 νομίσματα ζύγιζαν πάνω από 900 κιλά.

 

Πηγή: Snoopit24