iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ελεονώρα Μελέτη:
Κάνω πρωινό μπάνιο
με τους συνταξιούχους


Τις οικογενειακές διακοπές της στην Πάρο συνεχίζει η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την 2 ετών κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της στην παραλία, σχολιάζοντας στην ανάρτησή της: «Μακάρι να είχα την άδεια της Αλεξάνδρας να σας δείξω το προσωπάκι της! Τα τεράστια γκριζογαλαζοπράσινα ανάλογα με το φως μάτια της, την κοντυλογραμμενη μυτούλα της, (έχει πάρει του μπαμπά της ευτυχώς), τα ζουμερά χειλάκια της για φάγωμα... αλλά μέχρι να το αποφασίσει η ίδια, θα μου αρκεί να καμαρώνω σαν άλλη κουκουβάγια, κάνοντας το Σωστό.

Εδώ απολαμβάνουμε το μπάνιο μας...δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα μια πρώτη βουτιά παρέα με τους απανταχού συνταξιούχους φίλους μου, αλλά τώρα που το ζω κ είμαι στο νερό γύρω στις 9:30 με 10 ξυπνάνε οι μνήμες των παιδικών μου χρόνων τότε που τραβολογούσα κι εγώ μαμά, γιαγιά, παππού κι όταν μπορούσε και τον μπαμπά, «από τα άγρια χαράματα» στην παραλία.

Με τόνους παιχνίδια, αλλά και τάπερ με φρούτα και σνακ... και σιγά σιγά, σκάνε δίπλα και παραδίπλα κι άλλες μαμάδες, με τα δικά τους παιδιά, τους δικούς τους τόνους παιχνίδια και τα δικά τους τάπερ με φρούτα και σνακ, και κάπου εκεί κάνω ενός λεπτού σιγή για εκείνη την Ελεονώρα που έσκαγε παραλία 3 το μεσημέρι με hangover, για να συνεχίσει τον ύπνο της στην ξαπλώστρα, με χάδι την αμμοβολή, ενώ της τρέχει το σαλάκι από το μισάνοιχτο σαν αποχαυνωμένο στόμα».