iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Απόστολος Γκλέτσος:
Ιερή η δήλωση που
είχα κάνει για το ψάρι


Καλεσμένος στην εκπομπή «Direct» βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε για τη συμπάθεια που έχει στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη για τους Καραμανλήδες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές». 

«Για μένα είναι η πιο ιερή δήλωση που έκανα. Καταρχήν όταν είσαι στον Δήμο έρχεσαι πολύ κοντά με τον κόσμο. Πριν τη δήλωση ήρθαν πολλοί άνθρωποι και με βρήκαν επειδή υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα για το σύμφωνο συμβίωσης. Με έκαναν να πάρω την απόφαση και να βάλω τα πράγματα στη θέση του. Εμένα που με ξέρετε, έχω κάνει αυτό κι αυτό κι αυτό. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Όταν ο Τάκης Χατζής του απάντησε πως πιθανώς να ήταν μια δήλωση που δεν ισχύει, με σκοπό να στηρίξει μια μερίδα του κόσμου, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε: «Σαφέστατα και ισχύει. Είμαι 54 ετών. Ό,τι έχω πει είναι όλα αλήθεια. Εγώ με τον κόσμο έχω μια σχέση αλήθειας. Είναι όλα αλήθεια και ποτέ δεν πήρα τίποτα πίσω».