iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

''Εξάψαλμος'' του Νίκου
Μαστοράκη στον
Ντόναλντ Τραμπ


Γράφει ο Νίκος Μστοράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb (χωρίς τόνους) για τις εκλογές στις ΗΠΑ και εξαπολύει επίθεση στον Τραμπ.

Αγαπημένε μου Donald Duck Tramp,
Βλεπω με ενθουσιασμο ποσο ρεζιλι γινεσαι και δυστυχως ποσο ρεζιλικι επιφερεις επι των ΗΠΑ, αλλαζοντας εκεινο το παλιακο και πίφ, τσοκαριες, ξεπερασμενο United States of America με καλες δοσεις μισους, διχασμου και δηληριου, πραγμα δηλαδη που εκανες συστηματικα ολα τα χρονια της αυτοκρατορίας σου.
Ξερω οτι εκει εξω υπαρχουν παμπολλοι ακροδεξιοι που σε στηριζουν επειδη, λενε, εισαι ο μονος προεδρος που δεν εκανε πολεμο. Αυτο ηταν φυσικο αγορι μου, γιατι εσυ σαν μεγαλος εραστης (παρα το θρυλουμενο μικρο μοριο) δεν εκανες πολεμο επειδη εκανες ερωτα. Οχι στη δυστυχη Μελάνια, αλλα "πηδωντας" θεσμους, ηθικη και αισθητικη, καθε φορα που εβγαινες στην αγαπημενη/μισητη σου τηλεοραση η εγραφες παπαριές στο Twitter.
Eιμαι περηφανος για σενα, επειδη δεν αφηνεις να σου παρουν την καρεκλα και τραβιεσαι σε μηνυσεις, χεσε μεσα ομως αφου απο ολες τις πολιτειες τρως σφαλιαρες. Ιδιαιτερα περηφανος πρεπει να εισαι για το χθεσινο διαγγελμα μισους που (πρωτοφανες!) αναγκασε τα περισσοτερα δικτυα να διακοψουν τη μεταδοση.
Τωρα ομως μικρε Ντοναλ-ντακ-ο, δεν μαζευεις ολα τα φασιστομουτρα, ρατσιστοσκυλα, κουκλουξκλανιές κλπ. να βγουν στους δρομους και να ανατρεψουν τη δημοκρατια; Αλλοι πτωχοτεροι απο σενα, το εκαναν επιτυχως στη χωρα τους. Αντε, μπρος στο δρομο που χαραξαν οι μεγαλοι και μικροι δικτατορες της Γης και οσονουπω παρεουλα με τον Κορεατη αδελφο.
Σου ευχομαι περαστικα, αν και θα ηθελα πολυ να σε δω στο CNN να μεταφερεσαι με ζουρλομανδυα και τραγουδωντας το They're Coming to Take me Away, Ηaha.
O ασπονδος φιλος σου,
Nick the Greek prick.