iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Αρχίζουν στη Θεσσαλονίκη
τα γυρίσματα της
ταινίας του Σταλόνε


Δύο εβδομάδες γυρισμάτων, δύο μεγάλης έκτασης τοποθεσίες (μία στα ανατολικά και μία στα δυτικά), στις οποίες κυρίαρχο ρόλο θα έχουν τεράστια πλατό για τις σκηνές δράσης, ορισμένα από τα οποία κατασκευασμένα ειδικά γι' αυτό τον σκοπό, αλλά και ο μεγαλύτερος αριθμός πρωταγωνιστών του Χόλιγουντ που έχει πατήσει ποτέ ταυτόχρονα πόδι στη Θεσσαλονίκη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της τέταρτης ταινίας της ταινίας ''αναλώσιμοι'' που ξεκινά γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη.

Πρωταγωνιστής στην τελευταία αυτή ταινία των «Αναλώσιμων» θα είναι, μάλιστα, ο μεγάλος αστέρας του Χόλιγουντ και δημιουργός του franchise Σιλβέστερ Σταλόνε.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η πρώτη κλακέτα για τις σκηνές που θα πραγματοποιήσουν οι βασικοί συντελεστές της ταινίας θα χτυπήσει  σε λίγες ημέρες.

Αναμένεται να φτάσουν στην πόλη για τα γυρίσματα και όλοι οι πρωταγωνιστές, μια ομάδα από «Α' list» αστέρια της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος. Ο ηθοποιός δράσης Τζέισον Στέιθαμ, όπως και οι Άντι Γκαρσία και Μέγκαν Φοξ, που αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη εκτός απροόπτου με τον διάσημο στις ΗΠΑ τραγουδιστή Machine Gun Kelly, τον νυν σύντροφο της, θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη μερικά 24ωρα πριν από τα γυρίσματα. Στη συνέχεια θα αναλάβουν τους ρόλους τους άμεσα, αφού ο διαθέσιμος χρόνος των σταρ για συμμετοχή στην ετοιμασία στους νέους «Αναλώσιμους» είναι περιορισμένος.