iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 01 Μαΐου 2024

Η iselida.gr στη συναυλία
του Τόμας Άντερς στην
Αθήνα (εικόνες - video)


Μια φαντασμαγορική βραδιά σε μια ανεπανάληπτη συναυλία πρόσφερε στους εκατοντάδες θαυμαστές του που κατέκλυσαν το Christmas theater ο αρχηγός του μυθικού ντίσκο συγκροτήματος της δεκαετίας 80' Modern Talking, ο Τόμας Άντερς.

Ο σπουδαίος Γερμανός καλλιτέχνης ερμήνευσε επί μιάμισι ώρα στη σκηνή συνοδευόμενος από μία φανταστική τετραμελή ορχήστρα με δύο μπασίστες, ένα ντράμερ κι ένα κιμπορντίστα τα λατρεμένα τραγούδια, τις μεγάλες χορευτικές επιτυχίες Cheri cheri lady, you can win if you want, your my heart gour my soul, Brother Luie, Atlantis is calling και τόσα άλλα...

Ήταν τόσος ο ενθουσιασμός όταν ο Τόμας Άντερς κατέβηκε στην πλατεία για να χαιρετίσει τους θεατές, που από εκείνη τη στιγμή και μετά το θέατρο μετατράπηκε σε μία τεράστια ντίσκο και δεν ξανακάθισε κανείς στη θέση του, χορεύοντας μέχρι το τέλος!

Ένας 60άρης έφηβος που το κοινό της Αθήνας τον αποθέωσε για τις αξέχαστες στιγμές που προσφέρει 40 χρόνια είτε τότε με τον Ντίντερ Μπόλεν ως γκρουπ, είτε μετά στη σόλο καριέρα. Όταν του φωνάξαμε μάλιστα ''we love you Tomas'' μας απάντησε ''i love you Grecce''. Και ακολούθησε η αγγελική ερμηνεία σε μορφή μπαλάντας μόνο με τον ένα κιθαρίστα του you can win'' με τους φακούς των κινητών να δημιουργούν έναν ουρανό με αστέρια...

Η αναλλοίωτη στο χρόνο φωνή του Τόμας Άντερς ενώθηκε με τις φωνές των θαυμαστών του

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr παρακολούθησε τη συναυλία από τις θέσεις VIP και σας μεταφέρει αποκλειστικά video και φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τον Τόμας Άντερς.