iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Το ''καρφί'' Βερύκιου
για την ηλικία της
Β. Χατζηβασιλείου (βίντεο)


Αφού Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δήμος Βερύκιος ξεκαθάρισαν ότι η Ελένη Τσολάκη είναι πάντα ευπρόσδεκτη στο Happy Day, η κουβέντα ήρθε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Άνοιξες την όρεξη σε άλλη φίλη σου. Μιλούσα με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και μου λέει «Εγώ θα έρθω στην εκπομπή»!», είπε η Σταματίνα με τον Δήμο Βερύκιο να λέει:

«Δεν μπορεί να έρθει, κόβεται λόγω ηλικίας…». Ο Χρήστος Βαρθαλίτης τόνισε ότι η Βίκυ βάζει κάτω δύο εικοσάρες, ενώ ο Δήμος Βερύκιος πρόσθεσε: «Όχι δύο εικοσάρες! Τρεις εικοσάρες»!

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», η οποία μίλησε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Εκεί ρωτήθηκε για τα σχόλια για την ηλικία της που αναφέρθηκαν στο «Happy Day», και είπε: «Αν έχει κανείς οστεοπόρωση, πραγματικά του συστήνω να αποφύγει να κάνει τροχό με ένα χέρι». Το καρφί ήταν για τον Δήμο Βερύκιο. Άλλωστε, την περασμένη εβδομάδα είχε ανεβάσει βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram όπου την έδειχνε να κάνει ρόδα με το ένα χέρι και τότε ο Βερύκιος είχε κάνει πάλι σχόλιο για την ηλικία της.