iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Παρουσιάστρια Alpha:
''Το κράτος είναι
κατά πόδας!''


Ονομάζεται Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Στο βιογραφικό της γράφει μοντέλο. Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα από την ''κριτική επιτροπή'' του σόου NGTM Star. Ήταν φαίνεται τόσο καλή ''στο γυαλί'' που την πήρε με δική της εκπομπή ο Alpha. Κάθε μεσημέρι λοιπόν παρουσιάζει μια εκπομπή με gossip. Έλα όμως που σήμερα η κακοκαιρία επιβάλει να υπάρχει και κάποιο ρεπορτάζ και η κ. Παπαγεωργίου έβγαλε στον αέρα μια ρεπόρτερ από τα Βίλια.

Πολύ ωραίο ρεπορτάζ μέσα στα χιόνια από την έμπειρη ρεπόρτερ, την οποία κάποια στιγμή η παρουσιάστρια διέκοψε για να κάνει παρέμβαση. ''Ο κρατικός μηχανισμός είναι κατά πόδας'' είπε η κ. Παπαγεωργίου και όχι μία αλλά τρεις φορές! Μία θα μπορούσε να της ξεφύγει - ας πούμε - ένα λάθος. Αλλά τρεις είναι αμόρφωτη.

Μα καλά. Δεν βρέθηκε ο αρχισυντάκτης να της το πει στο ακουστικό ή κάποιος από τους τρεις του πάνελ? Η μία μάλιστα είναι γνωστή δημοσιογράφος. Συνεπώς ή κανείς δεν ξέρει οτι ο μηχανισμός είναι ''επί ποδός'' και όχι ''κατά πόδας'' ή η κ. Παπαγεωργίου έχει τέτοιο ''δόντι'' που φοβούνται να τη διορθώσουν.