iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Mega Λε Πα ''πύραυλος''
Στανίση ''τορπίλη''
Ζερβάκης ''όλμος''


Ήταν μακράν η καλύτερη τηλεοπτική βραδιά καραντίνας η εκπομπή ''σπίτι με το Mega'', όπου Λευτέρης Πανταζής, Κατερίνα Στανίση, Γιώργος Ζερβάκης, Βαλάντης και Ειρήνη Παπαδοπούλου ''έδωσαν ρέστα''!

Μόνο μπράβο αξίζει στους ανθρώπους που εργάστηκαν γι αυτή τη φαντασμαγορική βραδιά κεφιού, βοηθώντας τον κόσμο να ξεχάσει για τέσσερις ώρες τα προβληματά τους.

Ο Λε Πα μοναδικός, εδώ και σαράντα χρόνια ''καταπίνει'' τις πίστες, αγαπητός και με...Χολιγουντιανό αέρα. Δεν υπάρχει επιτυχία του την οποία να μην ερμήνευσε.

Σταθερή αξία η Κατερίνα Στανίση συγκίνησε με το πάθος της στα τραγούδια ''μυστικέ μου έρωτα'', ΄΄σέχω κάνει Θεό'', ''ένα δάκρυ'' και το ανεπανάληπτο ''τότε''.

Καταπληκτικός ο λυράρης από την Κρήτη Γιώργος Ζερβάκης με μιά φωνή κρύσταλλο, άξιος συνεχιστής του Νίκου Ξυλούρη και του Χαράλαμπου Γαργανουράκη. Συγκίνησε όταν ερμήνευσε το ''φύσα αεράκι φύσα με''. Μαθαίνουμε ότι είναι και πολύ πολύ καλός άνθρωπος!

Μεγάλη έκπληξη ο Βαλάντης. Και τι δεν είπε ''στο ασανσέρ'', ''ομολογώ'', ''γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώ'', ''ακροβατώ'', ''πώς θα περάσει κι αυτή η νύχτα'', ''σένα χαρτάκι έγραψα''. Ένας χαμογελαστός καλλιτέχνης με υπέροχα τραγούδια που μεσουράνησε τη δεκαετία του 90, αλλά ο σεμνός χαρακτήρας του δεν του επέτρεψε να παραμείνει στην κορυφή του πενταγράμμου.

Τέλος η εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου, υπερταλαντούχα ξέρει να δημιουργεί κέφι και το μέλλον της ανήκει.

Ατυχής στιγμή, χωρίς να φταίει το κανάλι, αλλά η μεσαιωνική τηλεοπτική νομοθεσία, όταν στο εμβληματικό τραγούδι ''γενέθλια'', μπήκε ''μπιπ'' στη λέξη ''πουτάνα'', το σημείο που σηματοδοτεί τη δύναμη της ιστορίας και απογειώνει την ερμηνεία. Λες και τα παιδιά θα σοκαριστούν από τη λέξη, όταν καθημερινά είτε στη ζωή τους είτε στο διαδίκτυο ακούνε άλλα κι άλλα...