iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Νέος ρόλος για
τον Αντώνη Κανάκη
στο ΟΡΕΝ


Προβληματισμό έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα.

Τα ραντεβού πάνε κι έρχονται με τις διαπραγματεύσεις να μην έχουν σταματημό. Φαίνεται, όμως, πως τελικά βρέθηκε η λύση, στην οποία δεν εξασφαλίζεται μόνο το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα στο OPEN, αλλά κι ένας νέος ρόλος που έρχεται στο προσκήνιο για τον Αντώνη Κανάκη!

 

Η αποχώρηση της Διευθύντριας Προγράμματος, Μαρίας Σαγάνα έφερε πολλές αλλαγές στο κανάλι της Παιανίας και τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για να αναλάβουν τη συγκεκριμένη θέση δεν ήταν πολλά. Σύμφωνα με πληροφορίες η θέση θα καλυφθεί εκ των έσω με το όνομα που ακούγεται περισσότερο να είναι αυτό της Νίκης Καρνασιώτη, που τώρα κατέχει τη θέση της υπεύθυνης του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού.

Εδώ, έρχεται ο νέος ρόλος του Αντώνη Κανάκη στο OPEN που σχετίζεται άμεσα με το μέλλον των αγαπημένων Ράδιο Αρβύλα! Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες εβδομάδες, γη και ύδωρ προσέφεραν στα πόδια του αγαπημένου παρουσιαστή προκειμένου να παραμείνει στο κανάλι της Παιανίας. Οι διαπραγματεύσεις καλά κρατούν με τον Αντώνη Κανάκη να μην κάνει υποχωρήσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Γιώργο Μπέζα και το Znews, λίγο πριν ολοκληρωθεί το ραντεβού που φαινόταν να μην έχει αίσιο τέλος, αποφάσισαν να δώσουν στον Αντώνη Κανάκη τον ρόλο του συμβούλου στο πρόγραμμα του σταθμού. Αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αφού είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν με τον ΑΝΤ1.

Η διοίκηση του OPEN θέλει τους Ράδιο Αρβύλα να βρίσκονται στο δυναμικό του και να προβάλλονται καθημερινά, πριν ή μετά, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Πόπη Τσαπανίδου, όπως έκαναν πέρυσι με πολύ μεγάλη επιτυχία! Άλλωστε, οι Ράδιο Αρβύλα είναι το πλέον πολύ δυνατό χαρτί του OPEN, ύστερα από την αποχώρηση πολλών δυνατών ονομάτων!

 

Παρόλα αυτά, ο Αντώνης Κανάκης φαίνεται αποφασισμένος και ανάμεσα σε αυτά που ζήτησε ήταν οι Ράδιο Αρβύλα να μην προβάλλονται καθημερινά, αλλά δυο-τρεις φορές την εβδομάδα με το Βινύλιο να παραμένει ως έχει! Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε και τις τελικές αποφάσεις! Ο Αύγουστος έχει μπει επίσημα και στρώνει έδαφος για μία πολύ φιλόδοξη σεζόν!