iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 01 Μαΐου 2024

Δεν φταίει ο Κοκλώνης
αλλά ο ίδιος ο
Θέμης Αδαμαντίδης


Είναι μακράν - και δυστυχώς για τον τεράστιο λαικό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη - η πιο ατυχής στιγμή στην ιστορία της ψυχαγωγικής τηλεόρασης.

Όποιος επινόησε να ανεβάσει στη σκηνή σε ζωντανή μετάδοση στο σόου του Alpha J2us σε ντουέτο τη Δέσποινα Βανδή και τον Θέμη Αδαμναντίδη έκανε την ''πατάτα'' του αιώνα.

Και αυτό γιατί είναι πασίγνωστο ότι ο Θέμης εδώ και χρόνια έχει ιδιαιτερότητες και ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Του αρέσει, μπορεί να αποδίδει μόνος του στις πίστες ή στις εκπομπές που είναι προσκεκλημένος. Κατ αρχάς το ότι ο αείμνηστος Στέλιος Καζαντζίδης τον έχρισε διαδοχό του δεν είναι τυχαίο. Ο Θέμης ανοίγει το στόμα του και ''καταπίνει'' ό,τι βρει μπροστά του. Μάλιστα το χιτ ''στην καρδιά'' θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια στην ιστορία του σύγχρονου λαικού τραγουδιού.

Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης τη δουλειά του ήθελα να κάνει, να ''πουλήσει'' δηλαδή αν ήταν αυτός που είχε την ιδέα για το ατυχές ντουέτο. Η Δέσποινα Βανδή να βρεθεί δίπλα στον μύθο έστω και για μία φορά στα 52 της χρόνια και οι ''κριτές'' Φασουλής, Σταυροπούλου, Μπακοδήμου να συμπληρώσουν ως '' ΤV γλάστρες'' το λαμπερό σκηνικό των Χριστουγέννων.

Ο Θέμης ήταν τόσο αμήχανος ''κι έξω απ τα νερά του'' που εκτός του ότι ''δεν πάτησε νότα'' έφτασε στο σημείο να του πέσει το μικρόφωνο απ το χέρι!

Κρίμα γιατί εκτέθηκε ένας σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης που αποτελεί κεφάλαιο για το λαικό τραγούδι και χρειάζεται προστασία και όχι να γίνεται βορά στο φιλοθεάμον κενό και τον όχλο του διαδικτύου.

Αλλά τελικά αναρωτιόμαστε μήπως φταίει και ο ίδιος που τελικά αποφάσισε να πάει να παίξει σε ένα παντελώς γι αυτόν άγνωστο ''γήπεδο''? Ή μήπως τον παρέσυραν οι κοντινοί του άνθρωποι, γιατί ο Θέμης είναι άδολος και αγνός κατά βάθος... Το μόνο που έμαθε στη ζωή του είναι να τραγουδάει καλά.

''Σατανική'' σκέψη, εκτός κι αν τον επέβαλε η Δέσποινα Βανδή μόνο και μόνο γιατί είχε απωθημένο να ερμηνεύσει κάποτε επί σκηνής δίπλα του τα εκπληκτικά τραγούδια του...

Για την ιστορία, η μόνη που τον σεβάστηκε ήταν η καλεσμένη του πάνελ Ναταλία Γερμανού που ακόμη και μετά τα όσα είχαν συμβεί επί σκηνής μίλησε με σεβασμό και αγάπη για τον Θέμη.