iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Στον ΑΝΤ1 και φέτος
η θρυλική σειρά
''ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ''


Τη Μεγάλη Εβδομάδα ο ΑΝΤ1 προβάλει τις σημαντικότερες θρησκευτικές παραγωγές έρχονται και φέτος για να μας μεταφέρουν στην εποχή της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης.

Τη Μ. Δευτέρα, στις 21:00 θα προβάλει τη δραματική ταινία «Μαρία Μαγδαληνή», με τη Ρούνι Μάρα στον ομώνυμο ρόλο, σε μια συγκλονιστική ερμηνεία.

Δύο τηλεοπτικές υπερπαραγωγές, που έχουν γράψει ιστορία, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και «Η Βίβλος», έρχονται στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη στις 21:00, τη Μ. Πέμπτη και τη Μ. Παρασκευή στις 21:30, και το Μ. Σάββατο στις 20:00, έρχεται στις οθόνες μας το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της. Από τη Μ. Δευτέρα έως και τη Μ. Παρασκευή στις 23:00, θα προβάλλεται η κορυφαία παράγωγη, «Η Βίβλος».

Επίσης, τη Μεγάλη Εβδομάδα ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει τις Ακολουθίες των Παθών. Όλες οι ακολουθίες (εκτός της Αναστάσιμης) θα προβάλλονται και μέσω live streaming στο antenna.gr.