iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Αλ Πατσίνο: Στo Όσκαρ
για τον Νονό 2
ήμουν μαστουρωμένος


Υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ήταν ο Αλ Πατσίνο στην τελετή των Όσκαρ το μακρινό 1975, όταν είχε βραβευτεί την ταινία «Ο Νονός 2».

Το αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή του ABC, «Jimmy Kimmel Live».

«Πήγα με έναν φίλο μου. Είχα πάρει κάποιες ουσίες βέβαια. Δεν ήμουν ακριβώς ο εαυτός μου», είπε. «Ήμουν πολύ χαλαρός. Αραχτός στην καρέκλα μου και απολάμβανα το σόου. Κάποια στιγμή, μέσα στο «χάσιμό» μου γυρνάω και λέω στον Τζεφ Μπρίτζες, τον οποίο συναντούσα για πρώτη φορά. «Δεν νομίζω πως θα βραβεύσουν την κατηγορία Καλύτερος Α′ Ανδρικός Ρόλος. Τι εννοείς, με ρωτάει. Εννοώ πως είμαστε εδώ μία ώρα και προκοπή δεν έχουμε δεί και το σόου τελειώνει. Με κοίταξε με ένα ύφος, που δεν θα ξεχάσω ποτέ, σα να μου έλεγε, από ποιόν πλανήτη κατέβηκες εσύ; Μα το σοόυ είναι τρεις ώρες μου απάντησε. Αυτό ήταν. Κατέρρευσα. Αναρωτήθηκα πώς θα περάσουν οι άλλες δύο ώρες».

 

«Φαντάζομαι πόσο μαστουρωμένος ήσουν, για να χρειαστεί ο Τζεφ Μπρίτζες να σου πεί τι γίνεται», σχολίασε ο παρουσιαστής, και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ο Αλ Πατσίνο ήταν καλεσμένος για να μιλήσει για τον «Ιρλανδό», την τελευταία ταινία του, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Τζο Πέσι. Είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Β΄ανδρικού ρόλου, μαζί με τον Πέσι, τον Τομ Χανκς, τον Αντονι Χόπκινς και τον Μπραντ Πιτ.

ΠΗΓΗ aixmi.gr