iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Περιμένει παιδί από τη
44χρονη συζυγό του ο
89χρονος Μπ. Εκλεστόουν


Το πρώην αφεντικό της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, θα γίνει ξανά πατέρας, σε ηλικία 89 χρονών!

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στο αγρόκτημα του κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, μιλώντας στην ελβετική εφημερίδα Blick, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός. «Ναι, αναμένεται να γεννηθεί το καλοκαίρι», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τον Ιούλιο, η τρίτη σύζυγός του Φαμπιάνα Φλόσι, πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα είναι το τέταρτο για τον Έκλεστοουν. Σύμφωνα με την Blick, αυτή τη φορά πρόκειται για αγόρι.
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος είναι παππούς πέντε εγγονιών, έχει μια 65χρονη κόρη, τη Ντέμπορα, από τον πρώτο του γάμου με την Άιβι Μπάμφορντ και άλλες δυο κόρες από το δεύτερο γάμο του με τη Σλάβιτσα Ράντιτς, την 35χρονη Ταμάρα, και την 31χρονη Πέτρα.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, αν αυτά τα νέα τα έχουν δεχτεί καλά οι κόρες του Ταμάρα και Πέτρα. Οι δυο αδελφές δεν έχουν κρατήσει μυστική, την τεταμένη σχέση τους με τη νέα αγαπημένη του πατέρα τους, η οποία είναι μικρότερή του κατά 45 χρόνια. Μάλιστα, δε δίστασαν να σνομπάρουν τον γάμο του ζευγαριού το 2012, στην Ελβετία.

Οι δύο αδελφές αποφάσισαν να παραμείνουν στο Λος Άντζελες αντί να παρακολουθήσουν τον πατέρα τους να παντρεύεται τη νεαρή Φαμπιάνα, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο σαλέ του, στο θέρετρο του Γκστάαντ. Η Ταμάρα κατέστησε γνωστό από την αρχή ότι δεν υποστήριζε τη σχέση του πατέρα της. Μάλιστα, είχε πει τότε, ότι ανακάλυψε για τη σχέση του πατέρα της με τη 44χρονη Φλόσι, μέσα από το διαδίκτυο.
Η Ταμάρα είπε πως η απόφασή της να απουσιάζει από τον γάμο, ήταν από την πίστη στη μητέρα της, ενώ και η αδερφή της ακολούθησε το παράδειγμά της. «Εξεπλάγην. Είναι συνήθως λογικός και αυτό που έκανε, έμοιαζε παράλογο. Η πρώτη μου σκέψη ήταν η μαμά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας μετά το γάμο, το 2017, η Πέτρα αναγνώρισε ότι ήταν σκληρή με τη Φαμπιάνα, λέγοντας: «Στην αρχή δεν ήμουν η μεγαλύτερη θαυμάστριά της. Της έκανα τη ζωή δύσκολη και αυτό ήταν άδικο από μέρους μου.
Ίσως τώρα η Ταμάρα και η Πέτρα θα δείξουν την υποστήριξή τους στον μπαμπά τους και τη σύζυγό του, εκφράζοντας τις ευχές τους για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.
Ο 89χρονος επιχειρηματίας, παντρεύτηκε με τη Βραζιλιάνα διευθύντρια μάρκετινγκ του Brazilian Grand Prix, Φαμπιάνα Φλόσι το 2012, τρία χρόνια μετά το διαζύγιό του με το μοντέλο από την Κροατία, Σλάβιτσα Ράντιτς.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, όπου η Φλόσι συμμετείχε τακτικά σε συναντήσεις. Γνωρίζονταν επαγγελματικά για μερικά χρόνια, ώσπου ένας κοινός τους φίλος την κάλεσε σε κρουαζιέρα στην Κροατία με τον Έκλεστοουν, το 2009.
Ο Εκλεστοουν έχει 45 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του / Φωτογραφία: AP Photo/Luca Bruno
«Όπως όλοι οι γονείς, έχουμε μόνο μία επιθυμία: να γεννηθεί το παιδί υγιές», είπε η μέλλουσα μαμά μιλώντας στην Daily Mail. «Ας ελπίσουμε ότι ποτέ δεν θα εκφράσει την πρόθεσή του να κάνει κάτι με τη Formula 1», πρόσθεσε.

«Ναι, είναι ενθουσιασμένη. Δεν ξέρουμε γιατί έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός! Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πραγματικά χαρούμενος για τη γυναίκα μου. Ανυπομονούσε να συμβεί κάτι τέτοιο για αρκετά χρόνια, γι' αυτό είμαι χαρούμενος, που θα έχει κάποιον αφού εγώ θα έχω φύγει», είπε ο 89χρονος Εκλεστοουν και συνέχισε: «Είναι διασκεδαστικό, δεν βλέπω κανένα δράμα, έχω εγγόνια και ανυπομονώ να αποκτήσω άλλο ένα μωρό».

Συνεχίζοντας να μιλά για την τρέχουσα κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού, δήλωσε ότι «θέλει όλα να είναι καλά με τη Φαμπιάνα» εάν η απομόνωση συνεχιστεί περισσότερο.
Ο Έκλεστοουν που έχει το παρατσούκλι «F1 Supremo», είναι πρώην διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου της Formula 1, που διαχειρίζεται τη Formula 1 και τα δικαιώματα της, ενώ κατέχει και μέρος της Delta Topco.

Γεννήθηκε στο Σαιντ Πίτερ Σάουθ Έλμχαμ, μια μικρή κωμόπολη 3 μίλια νότια του Μπάνγκει Σάφολκ. Είναι γιος ενός ψαρά και έβγαλε το Δημοτικό στο Γουίσετ. Το 1938, η οικογένεια μετακόμισε και εγκαταστάθηκε στο Μπέξλεϊχιθ στα νοτιοδυτικά του Λονδίνου. Όταν έγινε 16 ετών, ο Μπέρνι σταμάτησε το σχολείο και ξεκίνησε να ασχολείται με το χόμπι του, το οποίο ήταν οι μοτοσικλέτες.

Η περιουσία του Εκλεστοουν εκτιμάται ότι είναι 2,5 δισ. λίρες, ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια των χρόνων του στη Formula 1. Ο εκκεντρικός μεγιστάνας πήρε μέρος σε δύο αγώνες Grand Prix ως οδηγός το 1958, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί σε κανέναν.
Το πρώην αφεντικό της F1 έγινε αργότερα ο μάνατζερ των οδηγών Στούαρτ Λιούις-Έβανς και Γιόχεν Ριντ, ενώ το 1972 αγόρασε την εταιρεία Brabham (Μπράμπαμ), στην οποία ήταν επικεφαλής για 15 χρόνια. Η Μπράμπαμ ήταν βρετανική εταιρεία που κατασκεύαζε αγωνιστικά αυτοκίνητα και συμμετείχε με δική της ομάδα στο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Από το 2007 έως το 2011, ο Μπέρνι Έκλεστοουν, ήταν ο ιδιοκτήτης των Queens Park Rangers, μιας αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Πολλά δημοσιεύματα ασχολήθηκαν μαζί του, κάνοντας του κριτική για τη σχέση του με τις γυναίκες, καθώς και για φοροαποφυγή.
Ο Εκλεστοουν, παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, την Άιβι Μπάμφορντ, όταν ήταν μόλις 21 ετών το 1952. Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, την Ντέμπορα, ενώ τη δεκαετία του 1960, πήραν διαζύγιο.

Στη συνέχεια είχε σχέση για 17 χρόνια με την Tuana Tan, από τη Σιγκαπούρη, ενώ τον Σεπτέμβριου του 1982, γνώρισε τη Σλάβιτσα Ράντιτς, στην Ιταλία. Το ζευγάρι, που είχε διαφορά ηλικίας 28 χρόνων, παντρεύτηκε το 1985 και υποδέχτηκε τις κόρες τους Ταμάρα και Πέτρα, οι οποίες έκαναν καριέρα στο χώρο της μόδας.

Πήραν διαζύγιο το 2009 και μετά από τρία χρόνια, ο Εκλεστοουν παντρεύτηκε τη νυν Βραζιλιάνα σύζυγό του.