iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ο Τομ Κρουζ στα 58 του
γυρίζει τις πιο
επικίνδυνες σκηνές


Τον θρυλικό μυστικό πράκτορα Ίθαν Χαντ που αναλαμβάνει πάντα τις πιο «Επικίνδυνες Αποστολές» υποδύεται για 7η φορά στη μεγάλη οθόνη ο Τομ Κρουζ στην νέα ταινία «Mission Impossible 7» που γυρίζεται από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, Κρίστοφερ Μακ Κουάρι.

Ο ίδιος έχει βάλει την υπογραφή του ήδη το 2015 στο «Mission: Impossible - Rogue Nation» και στο «Mission: Impossible – Fallout» το 2018.

Αυτές τις μέρες ο 58χρονος Αμερικανός σταρ επέστρεψε στη Ρώμη, μαζί με το πολυπληθές κινηματογραφικό συνεργείο και τη συμπρωταγωνίστριά του, Χέιλι Άτγουελ. Τα γυρίσματα καθυστέρησαν πέντε ολόκληρους μήνες λόγω της πανδημίας, καθώς είχαν ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο αλλά διακόπηκαν μετά την έξαρση κρουσμάτων COVID-19 σε όλη την Ιταλία.
Ο Mr «Mission Impossible» που δεν δέχεται ποτέ να χρησιμοποιηθεί κασκαντέρ για να γυρίσει τις επικίνδυνες σκηνές του, ανέλαβε προσωπικά να οδηγήσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα την πολυτελή BMW στους δρόμους της «Αιώνιας πόλης», ακολουθώντας το σενάριο που τον ήθελε σε ένα άγριο αυτοκυνηγητό.
Φορώντας χειροπέδες στο ένα χέρι που τον ‘’έδεναν’’ με τη συνοδηγό του Χέιλι Άτγουελ, ο Τομ Κρουζ ρίσκαρε θεαματικά για μία ακόμη φορά. Τον ακολουθούσε ένας καμεραμάν πάνω σε μηχανή πλάι στο αυτοκίνητο, στο οποίο είχαν αφαιρεθεί οι τέσσερις πόρτες ενώ στο καπό του είχε προσαρμοστεί ειδική κάμερα λήψης.
«O Toμ είναι η δύναμη της φύσης προσωποποιημένη. Το κάνει γιατί έτσι πρέπει. Νιώθει την ανάγκη να δείξει πρακτικά πόσο αφοσιωμένος είναι στις ταινίες, στη δουλειά, να το κάνει με τον δικό του τρόπο που δεν μπορεί να αναπαραχθεί» εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της Paramount Pictures, Jim Gianopulos, τονίζοντας πόσο απίθανο είναι να τον πείσουν να προτιμήσει κασκαντέρ για τις επικίνδυνες σκηνές του.