iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 30 Απριλίου 2024

Αλαίν Ντελόν και
Ναταλί ξανά μαζί μετά
από 53 χρόνια (εικόνα)


Μια φωτογραφία σπάνια, μια στιγμή «ιστορική». 

Ο Αλέν Ντελόν και η πρώην σύζυγός του Ναταλί μαζί μετά από 53 χρόνια. Αυτός είναι πλέον 85 και εκείνη 79. Κάποτε έζησαν ένα φλογερό έρωτα που τους χάρισε και τον γιο τους Άντονυ τώρα κάθονται αντικριστά και πίνουν τον καφέ τους.

Ο Alainκαι η Nathalie γνωρίστηκαν το 1963. Τότε εκείνη ονομαζόταν Nathalie Barthélémy ωστόσο θα κρατήσει το όνομα του ηθοποιού ακόμα και μέχρι σήμερα. "Υπάρχει μία κυρία Delon" θα πει αυτός κάποτε σε συνέντευξή του.

 

Εκείνη ηθοποιός και μοντέλο, με μαροκινή καταγωγή, εκείνος ο γόης του γαλλικού σινεμά, θα ζήσουν έναν έρωτα φλογερό αλλά γεμάτο εντάσεις. 

Το ζευγάρι θα παντρευτεί και θα φύγει για την Αμερική όπου ο Ντελόν είχε κάνει ένα συμβόλαιο για να παίξει σε αμερικανικές ταινίες.

 

Στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 θα γεννηθεί ο γιος της  σε μια κλινική του Λος Άντζελες. Τρια χρόνια μετά τον γάμο τους θα χωρίσουν.

53 χρόνια μετά όμως, οι δυο τους κάθονται και πάλι μαζί και παίρνουν τον καφέ τους.

Στη σελίδα Parismatch celebrities στο Instagram ανέβηκε μια φωτογραφία από την «ιστορική» αυτή συνάντηση. Πρόκειται για μια εικόνα που μοιράστηκε ο γιος του ζευγαριού στα social media.

Αυτός φορά ένα λευκό πουλόβερ και κασκόλ ενώ εκείνη φορά ακόμα το μαύρο της μπουφάν. Με κοντό ξανθό μαλλί κοιτά προς την κάμερα που την τραβά.

ΠΗΓΗ eirinika.gr