iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

''Mου γράφει ποιήματα
κάθε ημέρα'' λέει η 3η
σύζυγος του Ρίτσαρντ Γκιρ


Ήταν και οι δύο φρεσκοχωρισμένοι! 

Συναντήθηκαν στο Positano της Ιταλίας όπου η Αλεξάντρα Σίλβα διηύθυνε το οικογενειακό ξενοδοχείο ο Ρίσαρντ Γκιρ μόλις είχε πάρει διαζύγιο από την δεύτερη γυναίκα του την με την οποία απέκτησε ένα γιο τον Όμηρο και εκείνη επίσης γυρνούσε σελίδα στη ζωή της. 

Το βράδυ που πρωτογνωρίστηκαν συνέβη κάτι μαγικό, όπως πάντα όταν ξεκινάει ένας έρωτας, άρχισαν να συζητάνε, τους πήρε το πρωί και δεν μπόρεσαν ο ένας να αφήσει τον άλλον.

Έκτοτε δεν χώρισαν ποτέ και εκείνη τον ακολούθησε στην Νέα Υόρκη ζητώντας από όλους τους δικούς της ανθρώπους να μην σχολιάζουν την μεγάλη διαφορά της ηλικίας τους, αφού τους χωρίζουν - ή μήπως τους ενώνουν - 33 χρόνια! Η 38χρονη έχει σπουδάσει μάρκετινγκ και έζησε αρκετά χρόνια στη Μαδρίτη ενώ ήταν κι ακτιβίστρια για διάφορους ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αυτό άρεσε ιδιαίτερα στον 72χρονο διάσημο σταρ του Χόλιγουντ αφού και ο ίδιος έχει αφιερώσει τη ζωή τους στον βουδισμό και στην προστασία των αντιφρονούντων του Θιβέτ παραμένοντας χρόνια στενός φίλος του Δαλάι Λάμα..

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 και απέκτησαν πολύ γρήγορα δύο δικά τους παιδιά, ενώ έχουν ο καθένας από ένα, από τους προηγούμενους γάμους τους.

 
 

Εκείνο όμως που μας εντυπωσίασε για να γράψουμε σήμερα για αυτή της ωραία σχέση ήταν κάποιες δηλώσεις της τρίτης συζύγου του μεγάλου γόη:

«Μου γράφει ποιήματα κάθε μέρα ,αγαπιόμαστε πολύ, είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του πως αλλιώς θα μπορούσε να συμβεί όταν όχι μόνο μου φέρεται καλά αλλά γίνεται και ποιητής για χάρη μου ….».

ΠΗΓΗ eirinika.gr