iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Αγρότης έγινε ο
διάσημος ηθοποιός
Τζέιμς Μπελούσι


Ο διάσημος ηθοποιός Τζέιμς Μπελούσι, μετά τα κινηματογραφικά πλατό αποφάσισε να γίνει αγρότης και καλλιεργεί κάνναβη στη φάρμα του στο Όρεγκον.

Ο 68χρονος Μπελούσι μίλησε για τα οφέλη της κάνναβης κατά τη διάρκεια μιας διαφημιστικής συνέντευξης για τη νέα σεζόν του τηλεοπτικού του ριάλιτι «Growing Belushi». Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Discovery το 2020 και εξιστορεί τις προσπάθειες του ηθοποιού και της ομάδας του να δημιουργήσουν από το μηδέν μια νόμιμη επιχείρηση κάνναβης, συμπεριλαμβανομένης και της προμήθειας εξοπλισμού.

Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται επίσης στη συναισθηματική διάσταση της απασχόλησης του Μπελούσι με την κάνναβη. Έχοντας υποστεί την απώλεια του αδελφού του Τζον από υπερβολική δόση σκληρών ναρκωτικών, είναι υπέρμαχος των ευεργετικών ιδιοτήτων της κάνναβης σε ένα φάσμα χρήσεων, αλλά κυρίως στη θεραπεία τραυμάτων. «Είναι το καταπληκτικότερο φάρμακο», συνέχισε ο Τζέιμς στο Yahoo Entertainment. «Σου δίνει ενέργεια. Είναι πολύ δημιουργικό ».

Στη διάρκεια της συνέντευξης θυμήθηκε μια φορά που έκανε μια επίσκεψη για προώθηση των προϊόντων του σε μια κλινική και το βλέμμα του διασταυρώθηκε με εκείνο ενός κοκαλιάρη, μακρυμάλλη, γαλανομάτη άντρα, ο οποίος στη συνέχεια τον πλησίασε. «Μου είπε “Ξέρεις, ήμουν γιατρός στο Ιράκ και είδα πράγματα που συνέβησαν στο ανθρώπινο σώμα που κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να τα δει. Έχω, το λένε, τριπλή Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες.

ΠΗΓΗ φωτό sansimera.gr