iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Η λατρεία της Τζούλια
Ρόμπερτς για
τον συζυγό της


Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο σύζυγος της Τζούλια Ρόμπερτς, Ντάνυ Μόντερκαι η διάσημη ηθοποιός μπήκε στο Instagram για να εκφράσει τις ευχές της. 

«Χρόνια πολλά! Κάνεις τον κόσμο μου να γυρίζει» σημείωσε η ηθοποιός στο caption της φωτογραφίας που ανάρτησε και στην οποία βλέπουμε τον 53χρονο πια κάμεραμαν να κρατά μία σανίδα του σερφ και να κοιτάζει μπροστά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2002 και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Η σχέση τους ξεκίνησε επεισοδιακά, αφού ο Danny Modder ήταν παντρεμένος όταν γνωρίστηκε με την ηθοποιό το 2000, στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μεξικανός» όπου η Roberts είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και εκείνος ήταν ο κάμεραμαν. Έξι μήνες μετά την γνωριμία τους, ο Danny Modder χώρισε με την πρώην γυναίκα του και το ζευγάρι παντρεύτηκε έναν μήνα μετά, τον Ιούλιο του 2002, σε μια ιδιωτική τελετή στο Τάος του Νέου Μεξικού.

Η Julia Roberts, η οποία κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή έχει πει για την γνωριμία της με τον σύζυγό της: «αισθάνθηκα τη γη να δονείται».