iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ο Κιάνου Ριβς είναι...
παντρεμένος με τη
Γουινόνα Ράιντερ!


Ο Κιάνου Ριβς με τη Γουινόνα Ράιντερ, που υποδύθηκαν τους εραστές στην ταινία «Dracula» του Φράνσις Φορντ Κόπολα, το 1992, είχαν παντρευτεί σε μια σκηνή- και πρακτικά θα μπορούσε να θεωρούνται ακόμη παντρεμένοι.

Ο 57χρονος ηθοποιός αστειεύτηκε πρόσφατα ότι ο γάμος στην ταινία έγινε από πραγματικό ιερέα και πως με τη Γουινόνα Ράιντερ μπορεί να είναι ακόμη... σύζυγοι. 

«Κάναμε μια ολόκληρη σκηνή τελετής γάμου με πραγματικούς ιερείς», είπε στο περιοδικό Esquire. «Η Γουινόνα λέει ότι είμαστε. Ο Κόπολα λέει ότι είμαστε. Οπότε υποθέτω ότι είμαστε παντρεμένοι κάτω από τα μάτια του Θεού». 

Η 50χρονη ηθοποιός έχει επίσης δηλώσει ότι οι δυο τους όντως είχαν παντρευτεί σε μια ελληνική ορθόδοξη εκκλησία στο Λος Άντζελες.

«Πράγματι παντρευτήκαμε στο "Dracula"», αποκάλυψε το 2018, μιλώντας στο Entertainment Weekly. «Όχι, ορκίζομαι στον Θεό ότι νομίζω ότι είμαστε παντρεμένοι στην πραγματική ζωή. Σε εκείνη τη σκηνή, ο Φράνσις [Φορντ Κόπολα] χρησιμοποίησε έναν αληθινό Ρουμάνο ιερέα. Γυρίσαμε την σκηνή και το έκανε όλο. Οπότε νομίζω ότι είμαστε παντρεμένοι».

«Είναι αρκετά αυθεντικό και νομίζω πολύ όμορφο, γιατί όντως κάναμε την τελετή και βάλαμε ιερέα να την κάνει», είπε ο Κόπολα στον Guardian το 2018. «Οπότε, κατά μία έννοια, όταν τελειώσαμε, συνειδητοποιήσαμε ότι ο Κιάνου με τη Γουινόνα είναι πραγματικά παντρεμένοι ως αποτέλεσμα αυτής της σκηνής και της τελετής».

Η Γουινόνα Ράιντερ με τον Κιάνου Ριβς παραμένουν φίλοι εδώ και αρκετές δεκαετίες και έχουν παίζει μαζί και σε άλλες ταινίες, όπως «A Scanner Darkly» (2006), «The Private Lives of Pippa Lee» (2009) και «Destination Wedding» (2018).

Ο Κιάνου Ρίβς πρωταγωνίστησε στο τεύχος του περασμένου Δεκεμβρίου του περιοδικού Esquire, όπου μίλησε για εκείνον και η Σάντρα Μπούλοκ, στενή φίλη και πρώην συμπρωταγωνίστριά του, λέγοντας ότι οι δυο τους «θα τα είχαν καταφέρει ως ζευγάρι», αλλά δεν ήθελε να βγει μαζί του. 

«Ο Κιάνου είναι ένας τύπος που, νιώθω ότι είναι φίλος με κάθε γυναίκα με την οποία έχει βγει ποτέ», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος να πει κάτι άσχημο γι' αυτόν. Ίσως να τα είχαμε καταφέρει. Δεν ξέρω».

«Αλλά δεν χρειάστηκε», πρόσθεσε η Μπούλοκ, που πρωταγωνίστησε με τον Κιάνου Ριβς στο «Speed». «Απλώς μεγαλώνουμε μαζί σε παράλληλες πορείες και συναντιόμαστε για δείπνο και προσπαθούμε να συνεργαστούμε. Και όσο περνάει ο καιρός, τόσο μεγαλύτερο δέος νιώθω για αυτόν τον άνθρωπο. Θα μπορούσα να το πω αυτό αν με είχε παρατήσει και με είχε εξοργίσει; Μάλλον όχι», κατέληξε.