iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Η συγκλονιστική
εξομολόγηση της
Σάντρα Μπούλοκ


Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε για το δύσκολο διάστημα μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Τζέσε Τζέιμς, λόγω της απιστίας του.

Η διάσημη ηθοποιός που ήταν καλεσμένη στο «Sunday Morning» του CBS, ανέφερε ότι ο πρώτος χρόνος ανατροφής του γιου της, Λούις, ήταν δύσκολος, ειδικά μετά τον χωρισμό.

Η Σάντρα Μπούλοκ και ο Τζέσε Τζέιμς -πρώην σταρ του ριάλιτι που παντρεύτηκε την ηθοποιό το 2005 μετά από δύο χρόνια σχέσης - υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2010 αφού εμφανίστηκαν πολλές γυναίκες δηλώνοντας ότι ο Τζέιμς είχε σχέσεις μαζί τους.
Εκείνη την εποχή, η Μπούλοκ μόλις είχε κερδίσει το πρώτο της βραβείο Όσκαρ για το «The Blind Side» του 2009 και είχε υιοθετήσει ένα παιδί, τον Λούις, ωστόσο αυτές οι επιτυχίες επισκιάστηκαν από τον χωρισμό της.
Σε μια συνέντευξη στο CBS ενόψει της τελευταίας της ταινίας «The Lost City», η Σάντρα Μπούλοκ είπε ότι ανησυχούσε για το πώς το σκάνδαλο της απιστίας και ο επακόλουθος χωρισμός της από τον Τζέιμς μπορεί να επηρεάσει τον γιο της.

«Εννοώ, είχαν συμβεί τόσα πολλά», είπε η 57χρονη ηθοποιός. «Πώς επεξεργάζεσαι τη θλίψη και δεν πληγώνεις το παιδί σου στη διαδικασία; Είναι νεογέννητο. Αναλαμβάνονται όλα όσα νιώθεις. Άρα, η υποχρέωσή μου ήταν απέναντί του και να μην μολύνω τον πρώτο χρόνο της ζωής του με τη θλίψη μου».
Από τότε που χώρισε με τον Τζέιμς, η Μπούλοκ διατηρεί μακροχρόνια σχέση με τον φωτογράφο Μπράιαν Ράνταλ. Η ηθοποιός υιοθέτησε επίσης ένα δεύτερο παιδί, τη Λάιλα, το 2015.

Κατά τη διάρκεια της εκτενούς συνέντευξης, η σταρ του Χόλιγουντ μίλησε επίσης για τις δυσκολίες του να είσαι μητέρα δύο μαύρων παιδιών.

«Έχω ένα επίπεδο άμυνας που έχουν εκατομμύρια μητέρες που δεν είναι λευκές», είπε η ηθοποιός. «Καταλαβαίνω πόσο τρομακτικό είναι και είμαι πολύ συγκινημένη γιατί σκέφτομαι εκατοντάδες χρόνια γυναικών που δεν κατάφεραν ποτέ να χαλαρώσουν στη μητρότητα. Δεν κατάφεραν ποτέ να χαλαρώσουν».

Η Σάντρα Μπούλοκ έχει πει στο παρελθόν στην εκπομπή «Red Table Talk» ότι είναι πολύ προστατευτική με τα παιδιά της. Η ηθοποιός είπε τότε ότι «μαθαίνει» τον Λούις για τις φυλετικές διακρίσεις από τότε που ήταν 6 ετών.

«Τον άφησα να το επεξεργαστεί», είπε πέρυσι. «Ξέρει πώς λειτουργεί ο κόσμος. Ξέρει πόσο σκληρός είναι. Ξέρει πόσο άδικο είναι, και τώρα το μαθαίνει η Λάιλα».