iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ
χώρισε με e mail
τη Τζέρι Χωλ!


To αιφνίδιο τέλος του γάμου της με τον Ρούπερτ Μέρντοχ πίκρανε τη Τζέρι Χολ, που κατηγορεί τα παιδιά του πρώην άνδρα της ότι μπήκαν σφήνα στη σχέση τους.

Η 66χρονη ηθοποιός περίμενε τον κατά 26 χρόνια μεγαλύτερό της μεγιστάνα των ΜΜΕ να πάει να τη βρει στη Βρετανία, όταν εκείνος της έστειλε ένα e-mail ενημερώνοντάς την για το τέλος του γάμου τους, όπως μεταδίδει η Daily Mail. Στο μήνυμά του ο Μέρντοχ ενημέρωνε την Χολ ότι από δω και στο εξής θα επικοινωνούν μέσω των δικηγόρων τους.
Ο πρόεδρος της News Corp, Μέρντοχ, με περιουσία που αποτιμάται στα 16 δις. ευρώ – και παραμένει αδιευκρίνιστο αν θα μοιραστεί μέρος της με την πρώην σύζυγό του, νυμφεύθηκε τη Χολ το 2016.
Τα ''σύννεφα'' στις σχέσεις της Χολ με τα παιδιά του Μέρντοχ άρχισαν να πυκνώνουν στη διάρκεια της πανδημίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας. Πηγές από το περιβάλλον της είπαν στη Daily Mail ότι η ηθοποιός προσπαθούσε να περιορίσει τις επαφές του Μέρντοχ για να τον προφυλάξει από την Covid-19 και θεωρεί ότι αυτό ήταν που έκανε τα παιδιά του να πιστέψουν ότι η Χολ προσπαθούσε να εμποδίσει τις τακτικές επισκέψεις τους στον πατέρα τους.

Η Χολ και ο Μέρντοχ – η μιντιακή αυτοκρατορία του οποίου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις εφημερίδες Sun και Times στη Βρετανία και το δίκτυο Fox News στις ΗΠΑ, είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό. Η Χολ, που κλείνει σήμερα τα 66, έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από τη σχέση της με τον αρχηγό των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ.