iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ο Σταλόνε πήρε διαζύγιο
μετά από 25
χρόνια γάμου


Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η σύζυγός του Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζένιφερ Φλάβιν, σε δικαστήριο στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. «Με λύπη ανακοινώνω ότι έπειτα από 25 χρόνια γάμου κατέθεσα αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό μου, Σιλβέστερ Σταλόνε» δήλωσε η 54χρονη στο People.

«Παρότι δεν θα είμαστε πλέον παντρεμένοι, πάντα θα αγαπώ τη σχέση άνω των 30 ετών που μοιραστήκαμε και ξέρω ότι αμφότεροι είμαστε αφοσιωμένοι στις όμορφες κόρες μας» πρόσθεσε και ζήτησε να γίνει σεβαστή η προσωπική ζωή της οικογένειάς της «καθώς προχωρούμε φιλικά».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1988 σε εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς και παντρεύτηκε το 1997. Μαζί έχουν τρεις κόρες: την 20χρονη Σκάρλετ, την 24χρονη Σιστίν και την 25χρονη Σοφία. «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα» δήλωσε από την πλευρά του ο Σταλόνε στο People. 

Νωρίτερα, βρετανική εφημερίδα αποκάλυψε πως ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχει αφαιρέσει το τατουάζ που υπήρχε στο μπράτσο του με το πρόσωπο της Φλάβιν και το έχει αντικαταστήσει με τον σκύλο που είχε στην ταινία «Rocky». Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για τον διάσημο ηθοποιό. Η είδηση για το διαζύγιο έρχεται τρεις μήνες αφότου το ζευγάρι γιόρτασε την 25η επέτειο και ο ένας είχε ευχηθεί στον άλλο μέσω των social media.

«Χρόνια πολλά στην εκπληκτική σύζυγό μου. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω τι σημαίνει για τις ζωές μας αυτή η απίστευτα ανιδιοτελής, αφοσιωμένη, υπομονετική γυναίκα και εύχομαι μόνο άλλα 25 χρόνια! Σε ευχαριστώ γλυκιά μου» είχε γράψει ο Σιλβέστερ Σταλόνε, δημοσιεύοντας κοινές φωτογραφίες τους. 

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έλαβε το TMZ, το πρώην μοντέλο κατηγορεί τον Σταλόνε για μετακίνηση περιουσιακών στοιχείων από ταμεία γάμου. «Βάσει πληροφοριών και πεποίθησης, ο σύζυγος έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων που είχε αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις στη συζυγική περιουσία» αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα. Σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα, η Φλάβιν θ' αποζημιωθεί, λαμβάνοντας μέρος των συζυγικών περιουσιακών στοιχείων προς όφελός της.