iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Άλλαξε όλη η ζωή
του Οσκαρικού ηθοποιού
Τζεφ Μπρίτζες


Ο Τζεφ Μπρίτζες αποκάλυψε ότι τα πάντα στη ζωή του έγιναν υπερπολύτιμα για εκείνον, μετά τα πρόσφατα και πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ο 72χρονος σταρ διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες το 2020 και νόσησε βαριά από τον κορωνοϊό, καθώς παραδέχτηκε πως την γλίτωσε στο παρά πέντε.

Ο ηθοποιός που το 2009 κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Crazy Heart. πιστεύει τώρα ότι η διετής περιπέτεια της υγείας του, τον βοήθησε πραγματικά να δει τη ζωή με άλλο μάτι.

«Η ζωή μου ήταν πολύ δύσκολη. Υπήρχαν και υπέροχες στιγμές όταν ήμουν τόσο άρρωστος. Ξέρετε, να νιώθω όλη αυτή την αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους μου και από άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτό ήταν ένα απροσδόκητο, υπέροχο συναίσθημα, και στη συνέχεια η αγάπη αυτή μου προκάλεσε μεγάλη χαρά. Είπα, "ω ναι, αυτή είναι η ζωή και είναι υπέροχη”, και τα πάντα έγιναν κάπως υπερ-πολύτιμα κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, μιλώντας στο «Sky News».

Ο Τζεφ Μπρίτζες αποκάλυψε το 2021 ότι ο όγκος του είχε συρρικνωθεί: «Είχα καρκίνο και έκανα χημειοθεραπεία και μετά ήρθε ο κορωνοϊός. Και η χημειοθεραπεία μου διέλυσε το ανοσοποιητικό μου σύστημα, οπότε πέρασα COVID πολύ άσχημα. Ήμουν άρρωστος για περίπου δύο χρόνια και ήταν πολύ... ονειρικό, ξέρετε».
Ο ίδιος εξομολογήθηκε στο «E! News» ότι πολλές φορές ο «θάνατος του χτύπησε την πόρτα».
Αρχικά, ο ηθοποιός είχε ενημερωθεί από τους γιατρούς ότι οι χημειοθεραπείες που έκανε είχαν αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός ότι κόλλησε κορωνοϊό έκαναν την κατάσταση πολύ δύσκολη. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, το μυαλό του έτρεχε με σκέψεις για το αν θα μπορέσει ποτέ να εργαστεί ξανά ή αν θα μπορέσει να συνοδεύσει την 36χρονη κόρη του Χάλεϊ στο γάμο της.