iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Η απόλυτη αγάπη στο
Χόλιγουντ 40 χρόνια μαζί
Κερτ Ράσελ Γκόλντι Χον


Η Γκόλντι Χον και ο Κερτ Ράσελ έχουν μια ιστορία αγάπης που μετρά τέσσερις δεκαετίες, αλλά η απόφαση του ζευγαριού να μην επισημοποιήσουν ποτέ την ένωσή τους έχει συχνά θεωρηθεί ανορθόδοξη.
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον επί χρόνια σύντροφό της επίσης διάσημο ηθοποιό και για τον λόγο που το ζευγάρι δεν είπε ποτέ το «δέχομαι».
«Γιατί θα έπρεπε να είμαστε παντρεμένοι; Δεν είναι αυτή μια καλύτερη ερώτηση;» δήλωσε η Χον στον Κρις Γουάλας του CNN.
 
Η Χον - που είναι με τον Ράσελ από το 1984 - είπε ότι έχει δει ο καθένας τους τα επακόλουθα ενός αποτυχημένου γάμου.
«Όταν δεν πετυχαίνει, καταλήγει να είναι μεγάλη επιχείρηση», εξήγησε η Χον, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Γκας Τρικόνις από το 1969 έως το 1976 και αργότερα με τον μουσικό Μπιλ Χάντσον από το 1976 έως το 1982.
«Είναι πάντα άσχημο», μοιράστηκε.
«Κάποιος πρέπει να ρίξει μια ματιά και να πει, "Πόσα διαζύγια είναι πραγματικά διασκεδαστικά; Πόσα διαζύγια δεν κοστίζουν χρήματα; Πόσα διαζύγια σε κάνουν να μισείς το άτομο περισσότερο από ό,τι πριν; Πόσα διαζύγια έχουν πληγώσει τα παιδιά;"», πρόσθεσε η 77χρονη ηθοποιός.
 
Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι η Χον και ο 72χρονος Ράσελ είναι μαζί εδώ και τέσσερις δεκαετίες, λέγοντάς της: «Δεν πρόκειται να πάρεις διαζύγιο».
«Πώς το ήξερες αυτό τότε;» απάντησε εκείνη.
«Μου αρέσει η ιδέα ότι μπορώ να ξυπνάω το πρωί και να παίρνω αποφάσεις κάθε μέρα αν θέλω να είμαι εδώ».
«Εννοώ ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες», συνέχισε. «Δεν είναι πάντα εύκολες. Υπάρχουν όλων των ειδών τα εμπόδια που περνάμε. Υπάρχουν πράγματα στα οποία πιστεύουμε, πράγματα στα οποία δεν πιστεύουμε, στα οποία συμφωνούμε».
«Οπότε νομίζω ότι τελικά είναι σημαντικό να μένεις ανεξάρτητος με ανεξάρτητη σκέψη, ώστε να μπορείς να κρατηθείς από τον εαυτό σου και να μπορείς πραγματικά να έχεις αυτό το συναίσθημα», συμπλήρωσε.
Παρόλο που δεν παντρεύτηκαν ποτέ, η Χον και ο Ράσελ καλωσόρισαν τον γιο τους, Γουάιατ Ράσελ, το 1986
Η ηθοποιός είναι επίσης μητέρα των ηθοποιών Κέιτ και Όλιβερ Χάντσον.
Από την πλευρά του, ο Ράσελ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την ηθοποιό Σίζον Χάμπλεϊ από το 1979 έως το 1983 και έχουν έναν γιο, τον Μπόστον.