iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

''Στα μαχαίρια'' το
ζεύγος Μπέκαμ με
τον πρίγκιπα Χάρι


Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι κάθε μέρα και περισσότερο απομονώνονται από παλιούς τους -και δη Βρετανούς- φίλους. Τώρα οι βρετανικές tabloid αναφέρουν ότι αποτελεί παρελθόν και η φιλία τους με το ζεύγος Μπέκαμ.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, μακροχρόνιοι φίλοι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, φέρεται να κατηγορήθηκαν από το βασιλικό ζευγάρι ότι διέρρευσαν πληροφορίες σχετικά με εκείνους στον Τύπο.

Σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, η φιλία τους πλέον ανήκει στο παρελθόν.

Η πηγή δήλωσε στη Mail on Sunday ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι «απολύτως εξοργισμένος» μετά τις κατηγορίες που υποτίθεται ότι εκτόξευσαν εναντίον του οι Σάσεξ, κατά τη διάρκεια ενός τεταμένου τηλεφωνήματος. «Οποιοδήποτε περίπτωση συμφιλίωσης τώρα μοιάζει τόσο απίθανη», υποστήριξε η ίδια πηγή.

Οι Μπέκαμ ήταν παρόντες στον γάμο του βασιλικού ζεύγους το 2018 και ήταν «πολύ υποστηρικτικοί» στην άφιξη της Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε η πηγή, ενώ σίγουρα για την Αμερικανίδα ηθοποιό η Βρετανή σχεδιάστρια αποτελούσε πηγή στιλιστικής έμπνευσης.
Και οι Μπέκαμ δεν είναι η μόνοι με τους οποίους το ζευγάρι έχει διακόψει σχέσεις. Ανάλογη τύχη φέρεται να είχε και η Κέιτι Πέρι.

Η ποπ σταρ Kέιτι Πέρι, η οποία εμφανίστηκε στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, και ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλου, είναι γείτονες των Σάσεξ στο Μοντεσίτο καί είχαν αναπτύξει φιλία. Αλλά και αυτή η σχέση φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν.

Μια πηγή δήλωσε ότι η Πέρι «ταξίδευε πολύ» γεγονός που έκανε «δύσκολο να διατηρηθεί μια στενή φιλία». Συμπλήρωσε ωστόσο η ίδια πηγή, αναρωτώμενη με νόημα: «Η Kέιτι Πέρι εμφανίστηκε στη συναυλία στέψης του βασιλιά Καρόλου, οπότε ίσως πήρε θέση;».