iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Κόρη εμπόρου διαμαντιών
ο νέος έρωτας του
62χρονου Τομ Κρουζ


Έντεκα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που είδαμε τον Τομ Κρουζ να κυκλοφορεί δημόσια με γυναίκα στο πλευρό του μετά το διαζύγιό του με την Κέιτι Χολμς.
Αν και οι φήμες τον ήθελαν να βγαίνει με τη Σακίρα και τη συμπρωταγωνίστριά του στο Mission: Impossible, Χέιλι Άτγουελ κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.
Αυτή τη φορά δημοσίευμα της Daily Mail θέλει τον χολιγουντιανό σταρ να είναι ζευγάρι με τη Ρωσίδα Ελσίνα Καΐροβα. Η 36χρονη είναι κόρη διακεκριμένου Ρώσου βουλευτή και πρώην σύζυγος ενός ολιγάρχη εμπόρου διαμαντιών.
Οι δυο τους βρέθηκαν σε πάρτι στο Mayfair του Λονδίνου και σύμφωνα με έναν καλεσμένο: «Ήταν αχώριστοι και φάνηκε ξεκάθαρα πως είναι ζευγάρι». Ο 62χρονος Κρουζ και η Καΐροβα εμφανίστηκαν στο πάρτι στην πλατεία Grosvenor μαζί προς μεγάλη έκπληξη και ενθουσιασμό των καλεσμένων. Φέρεται να αποχώρησαν μαζί από την εκδήλωση τις πρώτες πρωινές ώρες.
«Ο Τομ Κρουζ ήταν πολύ φιλικός. Του ζητούσαν συνέχεια φωτογραφίες και το απέρριπτε ευγενικά. Τελικά ο DJ χρειάστηκε να κάνει μια ανακοίνωση στα ρωσικά ότι ο Τομ Κρουζ δεν ήθελε φωτογραφίες. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας χορεύοντας με την Ελσίνα και κάποια στιγμή βρέθηκε στη μέση μιας παρέας γυναικών», είπε η πηγή στη MailOnline.
Η Ελσίνα Καΐροβα είναι πρώην μοντέλο, είναι Βρετανή πολίτης και ήταν παντρεμένη με τον Ρώσο μεγιστάνα Dmitry Tsetkov. Μοιράζονταν μαζί μια έπαυλη αξίας 22 εκατομμυρίων λιρών στο κτήμα Wentworth στο Surrey, καθώς και σπίτια στο Λονδίνο αξίας 18 εκατομμυρίων λιρών.
Το ζευγάρι είχε επίσης ακίνητα τόσο στο Ντουμπάι όσο και στην Κύπρο, μαζί με τις συλλογές αυτοκινήτων, κοσμημάτων και έργων τέχνης αξίας εκατομμυρίων λιρών.
Το διαζύγιό τους απασχόλησε πολύ τον Τύπο το καλοκαίρι καθώς η Ελσίνα κατηγορήθηκε πως απέκρυψε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία από τον πρώην σύζυγό της, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής τσαντών της αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών.
 

Είχε προηγουμένως παρουσιαστεί στο δικαστήριο το 2022 όταν διατάχθηκε να πληρώσει 117.000 λίρες που όφειλε στην εταιρεία που τοποθέτησε συντριβάνια στο σπίτι της στο Surrey.

Ο συνήγορος της 36χρονης είπε στο δικαστήριο πως ο πρώην σύζυγός της γνώριζε για όλα αυτά και βρισκόταν «στη λίστα των πιο καταζητούμενων του Κρεμλίνου».