iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Σφόδρα ερωτευμένος
ο 60χρονος Μπραντ Πιτ
με την 34χρονη Ινές


Σφόδρα ερωτευμένος είναι ο 60χρονος Μπραντ Πιτ, με τη σύντροφό του, Ινές ντε Ραμόν, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του.

Σύμφωνα με άτομο από τον φιλικό του κύκλο, που μίλησε στο People, ο ηθοποιός «έχει ένα χαζό χαμόγελο, κάθε φορά που βρίσκεται κοντά της».

Μάλιστα, η 34χρονη έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση τους και μετακόμισε στο σπίτι του Χολιγουντιανού σταρ. «Είναι πολύ χαρούμενος που ζει μαζί της. Περνούσαν έτσι κι αλλιώς, πολύ χρόνο στο σπίτι του Μπραντ, οπότε το αμέσως επόμενο ήταν να μετακομίσει», αναφέρει η ίδια πηγή.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή. Αυτή είναι η πρώτη κοπέλα του Μπραντ μετά το διαζύγιο. Του αρέσει πάρα πολύ. Μετά το διαζύγιο, έβγαινε ραντεβού, αλλά ποτέ δεν πήρα κάποια στα σοβαρά».

«Με την Ινές ξαναβρήκε τη σπίθα του. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να το βλέπεις. Ο Μπραντ είναι υπέροχος τύπος. Του αξίζει να είναι ευτυχισμένος», ανέφερε η πηγή.

 

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2022, όταν τα φλας των παπαράτσι τους εντόπισαν μαζί σε μία συναυλία. Εκείνο το διάστημα, τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να βγαίνουν ήδη κάποιους μήνες.