iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ο Κίλιαν Μέρφι θα
είναι ο επόμενος
Τζέιμς Μποντ;


Ο Κίλιαν Μέρφι είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πρώτο του βραβείο Όσκαρ για την εκπληκτική ερμηνεία του ως «πατέρας της ατομικής βόμβας» στην βιογραφική ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν «Oppenheimer».

Ήδη κυκλοφορούν φήμες για την επόμενη μεγάλη του δουλειά, με πολλές από αυτές να τον θέλουν να φορά το σμόκιν του «Τζέιμς Μποντ», που εμβληματικού πράκτορα 007.

Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά «τα αφεντικά του Μποντ θέλουν τον Οπενχάιμερ», όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από διεθνή MME.
Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, «ο Κίλιαν Μέρφι είναι η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή και αυτός θα ήταν ο απόλυτος ρόλος για εκείνον. Αυτός είναι ένας τρόπος να αναβαθμιστεί το franchise του Μποντ, με έναν ηθοποιό που βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού του».

Η παραγωγός που έχει αναλάβει το νέο φιλμ του Τζέιμς Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι «παρακολουθεί στενά τον Κίλιαν τον τελευταίο χρόνο».
Ωστόσο, από ότι φαίνεται ο ίδιος ο Ιρλανδός ηθοποιός δεν θέλει κάτι τέτοιο.

Ο 47χρονος Κίλιαν Μέρφι λέει ότι πρέπει όλοι να κρατούν μικρό καλάθι, γιατί πιστεύει ότι είναι «λίγο πολύ μεγάλος για κάτι τέτοιο». Όταν ρωτήθηκε από το HELLO! αν θα ήθελε να παίξει τον εμβληματικό Βρετανό κατάσκοπο, η απλή απάντησή του φάνηκε να διαλύει τις φήμες.
Ο πρωταγωνιστής του «Oppenheimer» βρέθηκε στα βραβεία Όσκαρ Ουάιλντ, που διοργάνωσε η Αμερικανο-Ιρλανδική Συμμαχία, και όπου ο Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος έπαιξε τον πέμπτο Τζέιμς Μποντ, τιμήθηκε για τη συνεισφορά του στον κινηματογράφο.

Δήλωσε ότι είναι θαυμαστής του Μπρόσναν από την δραματική ταινία του 1982 «Remington Steele» και παραδέχτηκε ότι κάθε φορά που βλέπει τον συμπατριώτη του «απλώς συνομιλούν», με τον ήσυχο ηθοποιό να προσθέτει: «Είναι ένας υπέροχος άντρας».

Ήταν ένας αξέχαστος χρόνος αξέχαστο για τον Κίλιαν Μέρφι που πρόσθεσε ότι «ήταν μια βόλτα σε κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ από τη ζωή μου», προσθέτοντας ότι η μεγαλύτερη ανταμοιβή του θα είναι οι φίλοι που έχει κάνει».