iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

''Σύννεφα'' στην καριέρα
της 54χρονης σταρ
Τζένιφερ Λόπεζ...


Η Τζένιφερ Λόπεζ περνάει κρίση καριέρας…
Η 54χρονη λατίνα σταρ, παρουσίασε το νέο της άλμπουμ, This is Me... Now, με μια καμπάνια, ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Προηγήθηκε η πειραματική ταινία, This is Me... Now: A Love Story, που είχε να κάνει με την αναζωπύρωση του ειδυλλίου της με τον Μπεν Άφλεκ και μετά ήρθε το ντοκιμαντέρ της στο Amazon Prime, The Greatest Love Story Never Told, για τη δημιουργία του δίσκου και της ταινίας. Επίσης είναι προγραμματισμένο, να γυρίσει όλη τη Βόρεια Αμερική σε μια περιοδεία που μετονομάστηκε σε Greatest Hits μετά από την αδυναμία της να κόψει εισιτήρια και να ακυρώσει 7 συναυλίες.
Όλη αυτή η κατάσταση έχει απογοητεύσει την Λόπεζ καθώς το άλμπουμ της έλαβε μέτριες κριτικές, η ταινία της αποδοκιμάστηκε και το ντοκιμαντέρ της αποτέλεσε αντικείμενο αμέτρητων viral αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως το φαινόμενο «Hathahate» στις αρχές της δεκαετίας του 2010 (όταν η Anne Hathaway έγινε αντικείμενο έντονης διαδικτυακής κριτικής), η Λόπεζ φαίνεται να έχει γίνει το τελευταίο… trend.
Η Λόπεζ έχει απασχολήσει ξανά το διαδίκτυο καθώς το 2021 όταν γιόρτασε τα 20 χρόνια από το single της «Love Don't Cost a Thing» στο βίντεο του κομματιού πέταξε τα ακριβά κοσμήματα, τα γυαλιά ηλίου και τα ρούχα της σε μια παραλία.
«Η πρόκληση #LoveDontCostAThingChallenge STARTS NOW!!!!», έγραψε η Λόπεζ στη λεζάντα του βίντεο. «Ανυπομονώ να δω τα σχόλιά σας».
Η πρόκληση αυτή δεν άρεσε καθόλου στους followers της οι οποίοι αγωνίζονταν να τα βγάλουν πέρα με την πανδημία. Ένας follower της είχε σχολίασε πολύ εύστοχα: «Κανείς δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να πετάει τα πράγματά του στην παραλία».
Μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ τον Φεβρουάριο η Λόπεζ αντιμετωπίζει παρόμοια κριτική στα social media.
Σε μια από τις πιο διαφημισμένες στιγμές του ντοκιμαντέρ, η Λόπεζ ανακατεύει τα μαλλιά της στον καθρέφτη ενώ αναπολεί τα χρόνια που έζησε στο στο Μπρονξ.
«Μου αρέσει να βγάζω τα μαλλιά μου έτσι», λέει. «Μου θυμίζει, όπως όταν ήμουν 16 ετών στο Μπρονξ και έτρεχα πάνω κάτω στο τετράγωνο. Ένα τρελό κοριτσάκι που συνήθιζε να είναι f***ing άγρια και χωρίς όρια, με όλα τα όνειρα».
Με αφορμή το κλιπ, μια TikToker με το όνομα photosbyangela ισχυρίστηκε ότι εκείνη και η Λόπεζ είχαν πάει στο ίδιο καθολικό λύκειο και κατηγόρησε την Lopez ότι «λέει ψέματα» και ότι χρησιμοποιεί το Μπρονξ για να «δείχνει ανθρώπινη».
«Και οι δύο πηγαίναμε σε ένα γυμνάσιο μόνο για κορίτσια σε μια ιρλανδική και ιταλική γειτονιά, οπότε δεν "έτρεχες πάνω-κάτω στο τετράγωνο”», είπε.
Η διαμάχη ενέπνευσε τον κόσμο να ψάξει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της Λόπεζ για να βρει άλλες φορές όπου έχει αναφερθεί στην ιδιότητά της ως Bronxite.
Μέσα σε όλα αυτά, η κριτική που άσκησε η Λόπεζ σε γνωστές ηθοποιούς σε συνέντευξή της στο Movieline το 1998 ήρθαν ξανά στην επιφάνεια.
 
Η Λόπεζ είχε πει για την Σάλμα Χάγιεκ: «Είμαστε σε δύο διαφορετικές σφαίρες. Είναι μια σεξοβόμβα και τέτοιους ρόλους κάνει. Εγώ κάνω όλων των ειδών τα διαφορετικά πράγματα».
Από την κριτική της δεν είχε ξεφύγει η Κάμερον Ντίαζ για την οποία είχε πει: «Ήταν ένα τυχερό μοντέλο που του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες, με τις οποίες θα ήθελα απλώς να είχε κάνει περισσότερα».
Για τη βραβευμένη με Όσκαρ Γκουίνεθ Πάλτροου, είχε πει: «Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι η καλύτερη γυναίκα που έχω δει ποτέ: "Ορκίζομαι στον Θεό, δεν θυμάμαι τίποτα από όσα έπαιξε. Έχω ακούσει περισσότερα για εκείνη και τον Μπραντ Πιτ από ό,τι έχω ακούσει ποτέ για τη δουλειά της».
Η Λόπεζ έχει ζητήσει έκτοτε συγγνώμη για τα σχόλιά της, ισχυριζόμενη ότι «παραφράστηκαν τα λεγόμενά της».