iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Ράκος ο Τζάστιν
Μπίμπερ για
τη Σελένα Γκόμεζ


Ράκος εμφανίστηκε ο Τζάστιν Μπίμπερ την Τετάρτη βγαίνοντας από την εκκλησία όπου πηγαίνει μετά την είδηση ότι η πρώην αγαπημένη του Σελένα Γκόμεζ εισήχθη σε κέντρο ψυχικής υγείας έπειτα από συναισθηματική κατάρρευση.

Η Λατίνα σταρ φέρεται να υπέστη «κρίση πανικού» κατά τη διάρκεια της δεύτερης εισαγωγής της στο νοσοκομείο μέσα σε λίγες εβδομάδες καθώς έχει χαμηλό αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων, συνήθης ανεπιθύμητη παρενέργεια σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού και αναζήτησε βοήθεια και για θέματα συναισθηματικής φύσης.

 

Ο Μπίμπερ που είχε μία έντονη σχέση επί χρόνια με την Γκόμεζ έδειξε να συνθλίβεται από τη δυσάρεστη είδηση, ενώ έξω από την εκκησία εθεάθη μόνο με φίλους που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον παρηγορήσουν με τη σύζυγό του να είναι άφαντη.

Ωστόσο, την επόμενη ημέρα, ο ποπ σταρ λύγισε και έβαλε τα κλάματα μέσα στο αυτοκίνητο ενώ η Χάιλι Μπόλντουιν κοιτάζει αμήχανα και φημολογείται ότι και πάλι ο Μπίμπερ έκλαιγε για την πρώην του για την οποία οι άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντός του αναφέρουν ότι πάντα θα έχει συναισθήματα για εκείνη.