iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ίδια παρτενέρ
σε ταινία 007
για πρώτη φορά


Η νέα ταινία Τζέιμς Μποντ που θα ξεκινήσει γυρίσματα την άνοιξη, θα φέρει μια πρωτιά στην κινηματογραφική ιστορία του ήρωα: η Λεά Σεϊντού, μετά το «Spectre» θα υποδυθεί σε δεύτερη συνεχόμενη ταινία τη Δρ. Μάντελεν Σουάν.

Είναι η πρώτη φορά που το ίδιο Bond girl εμφανίζεται σε δύο ταινίες. Στο παρελθόν η Σουηδή Μοντ Άνταμς έπαιξε στον «Άνθρωπο με το Χρυσό Πιστόλι» (1974) και το «Επιχείρηση: Octopussy» (1983), αλλά υποδύθηκε δύο διαφορετικούς χαρακτήρες.

Να υποθέσουμε ότι μετά από 25 ταινίες ο 007 αποφάσισε να γίνει μονογαμικός; Πάντως η Σεϊντού, την επιστροφή της οποίας επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας Κάρι Φουκουνάγκα, δεν θα είναι ο μοναδικός σημαντικός γυναικείος χαρακτήρας της ταινίας. Το Variety αναφέρει ότι οι παραγωγοί αναζητούν δύο ακόμη ηθοποιούς – η μία θα παίξει μια πράκτορα της MI6 που συνεργάζεται με τον Μποντ και η άλλη μια μυστηριώδη γυναίκα.

 

Με όσα ξέρουμε για τον ήρωα μετά από τόσα βιβλία και ταινίες, το πιο πιθανό είναι ο χαρακτήρας της Σεϊντού να σκοτωθεί νωρίς νωρίς στην ταινία, ώστε ο Μποντ να προλάβει να ρομαντζάρει την πράκτορα ή τη γυναίκα μυστήριο – ή και τις δύο. Το σενάριο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ενώ ο Κρεγκ αυτόν τον καιρό γυρίζει το θρίλερ «Knives Out». Πάντως την άνοιξη όλα θα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και η ταινία να προβληθεί κανονικά στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου 2020.