iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Παντρεύτηκε δεύτερη
φορά τον ίδιο άνδρα
η κόρη του Μπους


Έξι μήνες μετά τον γάμο της μπροστά σε πολύ κοντινούς συγγενείς, συμπεριλαμβανομένου του αείμνηστου παππού της Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, η Μπάρμπαρα Πιρς Μπους παντρεύτηκε ξανά τον εκλεκτό της καρδιάς της σε έναν δεύτερο, μεγαλύτερο γάμο.

«Η Μπάρμπαρα Μπους και ο σύζυγός της Κρεγκ είχαν έναν δεύτερο γάμο» αποκάλυψε μια πηγή στο περιοδικό People «Ήθελαν να βεβαιωθούν πως ο παππούς της και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα ήταν παρών, γι’ αυτό και έκαναν έναν μικρό και ιδιωτικό πρώτο γάμο. Ο δεύτερος όμως γάμος ήταν μια ευκαιρία για το ζευγάρι να γιορτάσει μαζί με όλους τους φίλους και την οικογένειά τους» πρόσθεσε η πηγή.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις ορισμένων καλεσμένων στο γάμο, φαίνεται πως η δεύτερη γιορτή πραγματοποιήθηκε στο ράντσο της οικογένειας στο Κρόουφορντ του Τέξας.

Μεταξύ των περισσότερων από 100 καλεσμένων, σύμφωνα με το Page Six, ήταν η ηθοποιός Μέγκαν Φέργκιουσον, η διευθύντρια του περιοδικού T Magazine, Ιζαμπέλ Γουίλκινσον και η fashion executive, Αλίσα Ζάκαρι, και φυσικά ο πατέρας της Μπάρμπαρα, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους.