iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Δημόσια παράκληση
Σταματήστε τις φωτογραφίες
με τα καμμένα... Ίντριγκα


Με ειλικρινή καλή πρόθεση και κάθε φιλική και συναδελφική διάθεση μια παράκληση από την ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας και ιδιαίτερα στα τοπικά site.

Aν θέλετε - το τονίζουμε αν θέλετε - σταματήστε από σήμερα τη δημοσίευση φωτογραφιών από την εθνική τραγωδία στο Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι. Πραγματικά δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην ενημέρωση της κοινωνίας, παρά μόνο θυμίζουν εικόνες που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε. Και πάνω απ όλα οι συγγενείς των 102 ανθρώπων που χάθηκαν στον πύρινο όλεθρο. Οι άνθρωποι που έχασαν αγαπημένα τους ζώα. Και φυσικά οι άνθρωποι που καταστράφηκαν τα σπίτια τους. Ψάξτε λίγο, βρείτε 5-6 ''ουδέτερες'' φωτογραφίες που υποδηλώνουν θλίψη ή πένθος και να τις χρησιμοποιείτε όποτε παρίσταται ανάγκη για το ρεπορτάζ. Που δυστυχώς έχει χρόνια μπροστά του τόσο στο σκέλος της καθημερινότητας, όσο και στο σκέλος της δικαστικής οδού.

ΥΓ Μάκη, Βασίλη, Κώστα από τα τοπικά ΜΜΕ (20, 10 και 30 χρόνια γνωριμίας αντιστοίχως με τον καθένα σας) εσείς ξέρετε ότι το σπίτι που έμενα 25 χρόνια και κάηκε ολοσχερώς δεν ήταν δικό μου, αλλά και αναγνωρίζετε την άδολη αγάπη μου για τη φύση της περιοχής και τι έχω κάνει δεκαετίες για την παραλία. Συνεπώς ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε γι αυτή την έκκληση για τις φωτογραφίες. Καθίστε για ένα λεπτό και αναλογιστείτε τι προσφέρει μια φριχτή εικόνα προ διετίας σήμερα που χρειαζόμαστε ελπίδα και αισιοδοξία όσο ποτέ...

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Α.Κ.