iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Κατάντησε φαρσοκωμωδία
το θέμα με
τις μάσκες... Ίντριγκα


Μετά και την τελευταία ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά για τις μάσκες σχεδόν παντού, το θέμα κατάντησε πραγματικά φαρσοκωμωδία για να μην πούμε επικίνδυνο.

Πολύ απλά πρέπει τώρα, σήμερα ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ή ο υπουργός υγείας, ή ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ή ο Νίκος Χαρδαλιάς - κάποιος επίσημος τέλος πάντων - να μας πει καθαρά και υπεύθυνα ποιά είναι η αλήθεια και τι πρέπει να κάνουμε.

Έχουν αλλάξει 10.000 θέσεις από τον Μάρτιο έως σήμερα και φυσικά δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αυστηρή παρότρυνση του κ. Τσιόδρα στις αρχές Μαρτίου να μη φοράμε μάσκες γιατί είναι... επικίνδυνες!

Επίσης αν πρέπει να φοράμε μάσκες - οι λογικοί και νομοταγείς πολίτες θα το σεβαστούμε - αλλά να μας πούνε τι μάσκες προστατεύουν πραγματικά. Ακόμη και τα υπερμεγέθη μπλουζάκια της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου που τα έκανε μάσκες και τις σιδέρωνε ευλαβικά?

Μπορούμε να φοράμε μπλουζάκια για μάσκες ναι ή όχι γιατί αν ναι τότε μας συμφέρει αφού η μάσκα μιάς χρήσης στο φαρμακείο κοστίζει σχεδόν ένα ευρώ. Δηλαδή ένας εργαζόμενος που παίρνει 400 ευρώ και είναι πολλοί σήμερα στην Ελλάδα, θέλει το 1/3 του μισθού του για μάσκες. Γιατί δεν πρέπει να τη φοράει συνέχεια όπως μας έχουν πει παλαιότερα οι ειδικοί...