iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Μαθητική ''χιονοστιβάδα''
παρασύρει τον Ηλία
Ψηνάκη στον ''γκρεμό'' Ίντριγκα


Ευτυχώς που ο Ηλίας Ψηνάκης γλίτωσε "στο τσακ" στο τροχαίο ατύχημα που είχε προ ημερών και δεν έπεσε με το αυτοκινητό του στον γκρεμό και φυσικά να είναι καλά ο άνθρωπος.

Αυτή τη φορά φορά η μαθητική "χιονοστιβάδα" των μαθητών τον οδηγεί στον πολιτικό "γκρεμό". Το ειρηνικό συλλαλητήριο έξω από το δημαρχείο Νέας Μάκρης με συνθήματα αγωνίας από τα παιδιά για το μέλλον τους ήταν η αφετηρία για το πλήρες "τσαλάκωμα" του προφίλ του δημάρχου Μαραθώνα, ο οποίος όπως αναμενόταν δεν τόλμησε να εμφανιστεί στο δημαρχείο. Και όλοι αναρωτιούνται τι μπορεί να επικαλεστεί ο κ. Ψηνάκης για την αυθόρμητη κινητοποίηση εκατοντάδων μαθητών; Ότι ήταν υποκινούμενη από την αντιπολίτευση; Ότι δεν είχε νόημα; Ότι τα παιδιά υποκρίνονται πως αγωνιούν για το αύριο της περιοχής;

Δεν θα γράψουμε τίποτε άλλο. Οι μαθητές του δήμου Μαραθώνα έδωσαν την πιο καθαρή απάντηση στον αν ο κ. Ψηνάκης είναι άξιος για δήμαρχος του ιστορικού δήμου και αν νοιάζεται για το αύριο της περιοχής.

Το πανό της φωτογραφίας της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr γράφει "όχι στον παράνομο ΧΥΤΑ, ναι στην ανακύκλωση". Η λέξη ανακύκλωση υποθέτουμε αφορά και το οικολογικό σκέλος αλλά και το πολιτικό. Δηλαδή έφτασε η ώρα της πολιτικής ανακύκλωσης για τον κ. Ψηνάκη. Να γεννηθεί κάτι νέο και ελπιδοφόρο.