iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Α. Βασιλόπουλος: H
συνεργασία με τον
κ. Μπουρνούς εξαρτάται από... Ίντριγκα


Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr κάνοντας πάντα ρεπορτάζ, επικοινώνησε με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, τον οποίο δημοσίευμα της ιστοσελίδας dimotisnews.gr φέρει ως ''δελφίνο'' μαζί με τον Μάκη Βουδούρη στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου, προκειμένου να το σχολιάσει.
Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πολιτισμού, Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Ψηφιακής Πολιτικής (τίτλος ''σιδηρόδρομος'') μας είπε.
''Η συνεργασία μου με τον Δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου είχε και και πάντοτε θα έχει ως γνώμονα την προσπάθεια που ξεκίνησε η παράταξη μας από το 2014 για έναν πιο σύγχρονο, πιο αποτελεσματικό και οικονομικά βιώσιμο Δήμο. Η ποιότητα της συνεργασίας και το κατά πόσο η ομάδα του θα του επιτρέψει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της ομάδας μας, είναι αυτό που θα συνυπολογίσει η παράταξη της ''Δύναμης Ανάπτυξης'' για τις μελλοντικές της αποφάσεις''. 
Επειδή η απάντηση - όπως αντιλαμβάνεστε είχε πολύ αυτοδιοικητικό και δημοσιογραφικό ''ζουμί'' τον καλέσαμε να μας δώσει μια διεξοδική συνέντευξη το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, πρόταση που αποδέχτηκε. Συνεπώς τις επόμενες ημέρες θα περιμένουμε τι θα απαντήσει σε αιχμηρές ερωτήσεις της iselida.gr ο κ. Βασιλόπουλος...