iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ραφήνα Πικέρμι
Κυκλοφορεί το
εορταστικό ''Πρωτοσέλιδο'' Ίντριγκα


Κυκλοφορεί σε δεκάδες σημεία ελεύθερης διανομής το εορταστικό φύλλο της εφημερίδας ''Πρωτοσέλιδο''.
Διαβάστε συνεντεύξεις του επικεφαλής της ''Δημοτικής Αλλαγής'' Σπύρου Κάρλου, του αντιδημάρχου και επικεφαλής της ''Δύναμης Ανάπτυξης'' Ανδρέα Βασιλόπουλου, του Λιμενάρχη Ραφήνας Γιώργου Κατσούλη και του πρεσβευτή της Ολυμπιακής δάδας Αθανάσιου Κριτσινέλη.
Ακόμη δύο σελίδες με ειδήσεις, σχόλια, ίντριγκες και gossip από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου με ''πρωταγωνιστές'' τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνο Μώρο και όλα τα πρόσωπα της τοπικής επικαιρότητας.
Πληροφορίες για το τι θα κάνει στον δήμο Μαραθώνα ο επικεφαλής της ''Συμμαχίας'' Σπύρος Λιβαθινός. Αποκλειστικό άρθρο της Βάσως Κόλλια και όπως πάντα το χρονογράφημα του Αργύρη Κωστάκη, αυτή τη φορά με το αντίο στη Τζούκα τη σκυλίτσα - σύμβολο στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας, που ξεκουράζεται στον παράδεισο των ζώων...
 
Το ''Πρωτοσέλιδο'' σε μία συμβολική κίνηση αλληλεγγύης διέθεσε μία σελίδα για δωρεάν διαφημίσεις σε οκτώ επιχειρήσεις εστίασης από τη Ραφήνα και το Πικέρμι, στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας.