iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Ραφήνα Πικέρμι
Οι 20 ''πρωταγωνιστές''
του δήμου το 2020 Ίντριγκα


Αν περιμένετε σε αυτό το κείμενο να διαβάσετε χαζοκακίες, κακοήθη σχόλια, ύπουλα χτυπήματα, μικρότητες μη χάστε άδικα τον χρόνο σας. Σταματήστε τώρα!
Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr και η έντυπη εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο'' ποτέ στο παρελθόν - ούτε μία φορά - και φυσικά ούτε στο μέλλον θα ''πολεμήσουν'', θα εκθέσουν, θα ''ξεμπροστιάσουν'', θα κατηγορήσουν κάποιον αυτοδιοικητικό του δήμου Ραφήνας Πικερμίου. Ακόμη κι αν έχουμε αποδείξεις ή μαρτυρίες δεν είμαστε εισαγγελείς ή αστυνομικοί αλλά επαγγελματίες δημοσιογράφοι. Όσο για το αν έκανε, κάνει ή θα κάνει κακό στον τόπο κάποιος, γι αυτό θα τον κρίνουν με την ψήφο τους οι πολίτες την ώρα της κάλπης.
Οι πιστοί αναγνώστες μας σχεδόν τριάμισι χρόνια στην iselida.gr και δύο στο ''Πρωτοσέλιδο'' γνωρίζουν ότι δεν θα γράψουμε ποτέ κάτι αρνητικό για τον ''σκάρτο''. Ό,τι κι αν μας έκανε ή μας είπε. Όσο χυδαία κι αν μας ''πολέμησε'' χωρίς λόγο, μας αδίκησε κατάφωρα ή μας διέβαλε ως μέσο ενημέρωσης στην τοπική κοινωνία. Δεν το επιτρέπει το ήθος και η εντιμοτητά μας.
Στο κάτω κάτω δείχνει και ανωτερότητα να μην εκδικείσαι κάποιον που θέλει να μην υπάρχεις ως μέσο, (ελπίζουμε όχι και ως φυσικό πρόσωπο, γιατί αυτό θα ήταν σατανικό). Το παράξενο είναι χωρίς να τους ενοχλήσεις. Χωρίς να τους πειράξεις. Δυστυχώς (γι αυτούς, δηλαδή για την ψυχή τους) υπάρχουν δυο τρεις αυτής της κατηγορίας. 
Συνεπώς ας δούμε τον απολογισμό της ''ελίτ'' του δήμου Ραφήνας - Πικερμίου με μόνο μία θετική λέξη που προσδιορίζει τον καθένα και την καθεμιά για τη χρονιά που πέρασε.
1 Βαγγέλης Μπουρνούς Ακάματος
2 Δήμητρα Τσεβά Ακλόνητη 
3 Σάββας Αραπκιλής Υπερμαραθωνοδρόμος 
4 Κωνσταντίνος Μώρος  Ενωτικός
5 Παναγιώτης Καλφαντής  Αξιόπιστος
6 Παύλος Μπατάλης  ''Επτάψυχος''
7 Χρήστος Τσεμπέρης  Επιτελάρχης 
8 Ανδρέας Βασιλόπουλος  Συνεπής
9 Μάκης Βουδούρης  ''Αλεπού''
10 Δαμιανός Φαφούτης Υπομονετικός
11 Σπύρος Κάρλος  Διεισδυτικός
12 Βασίλης Πιστικίδης  Σταθερός
13 Σπύρος Λουκάτος Ανεπίληπτος
14 Χρύσα Βλαχάκη  Μέλλον
15 Βαλερί Βασιλικού Αγνότητα   
16 Θανάσης Αδαμόπουλος Πολύπειρος
17 Μιχάλης Γκολεμάς Ορεξάτος
18 Γιώργος Χαχολάκης  Δημιουργικός 
19 Γιώργος Δουβίτσας Φιλόδοξος
20 Δημήτρης Καρασταμάτης Έκπληξη
(Οι τρεις τελευταίοι εκτός δημοτικού συμβουλίου ή άλλων θεσμικών αξιωμάτων, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία...)
Και του χρόνου!