iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 30 Απριλίου 2024

Ραφήνα Πικέρμι
Τον Σεπτέμβριο ο
ανασχηματισμός αντιδημάρχων Ίντριγκα


Ετοιμάζεται ο ανασχηματισμός αντιδημάρχων στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς οριστικοποιεί τις αποφάσεις του - αν δεν το έχει κάνει ήδη - και τέλη Αυγούστου τις ανακοινώνει.

Στο ποδόσφαιρο λένε ότι ''ο προπονητής αυτός δεν θα κάνει παρέλαση την 28η Οκτωβρίου'', στην τοπική αυτοδιοίκηση στην περιπτωσή μας, αν κάποιος φύγει λένε '' αυτός δεν θα είναι στον αγιασμό των σχολείων''.

Ακλόνητοι στις θέσεις τους Σάββας Αραπκιλής, Παναγιώτης Καλφαντής, Χρήστος Τσεμπέρης, Σπύρος Πάντζας, 

Φυσικά παραμένει σε θέση αντιδημάρχου η Δήμητρα Τσεβά, ένα ερώτημα αν θα διατηρήσει το ''χαρτοφυλάκιο'' οικονομικών. Αν όχι το ερώτημα είναι θα επιστρέψει στην ''καρέκλα'' της καθαριότητας? Μα εκεί είναι ο Άρης Μπουράνης είναι η απάντηση. Και αν όντως αλλάξει η κ. Τσεβά (όπου κι αν πάει) στα οικονομικά ποιός ''παίζει''? Κάποιος με γνώση του αντικειμένου προφανώς. Ένα όνομα που μας έρχεται είναι ο Παύλος Μπατάλης νυν αντιδήμαρχος άμισθος μεγάλων έργων. Η ιδιότητα ''άμισθος'' θα μπορούσε να είναι η επόμενη ''κουκίδα'' του παζλ, γιατί εκεί ''κουμπώνει'' ο Σπύρος Κάρλος που έρχεται...με φόρα για αντιδήμαρχος 100%. Θα είναι άμισθος αλλά με άγνωστες ως τώρα αρμοδιότητες.

Σε όλα αυτά μπορεί και νάμαστε ''βαθιά νυχτωμένοι'' γιατί το ρεπορτάζ προέρχεται από δημοσιογραφικές πληροφορίες, που προσπαθούμε να συνθέσουμε. Ο κ. Μπουρνούς είναι αυτός που έχει στο μυαλό του την τελική μορφή του παζλ.

(Δεν αναφέρουμε τη Χρύσα Βλαχάκη που είχε ''παίξει δυνατά'' κάποιο διάστημα, γιατί τα πολύ ευχάριστα στην οικογενειά της, μάλλον δεν θα της επιτρέψουν καθήκοντα ευθύνης στον δήμο.)