iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Κι όμως αυτά τα τρία
τόσο απλά πράγματα
σου αλλάζουν τη ζωή... Ίντριγκα


“Αν τότε …”   Μ αυτές τις δυο μικρές λέξεις ξεκινούν μερικές από τις πιο λυπημένες και νοσταλγικές φράσεις που ακούμε αρκετές φορές.

Αυτές είναι τρεις επιλογές που θα σε οδηγήσουν σ αυτήν την φράση μελλοντικά και πώς μπορείς να την αποφύγεις:

1. Φοράς μια μάσκα για να εντυπωσιάσεις τους άλλους.

Αν το πρόσωπό σου δείχνει πάντα στον κόσμο μια μάσκα, κάποια μέρα δεν θα χει μείνει τίποτα κάτω από αυτή. Όταν ξοδεύεις όλο τον χρόνο σου επικεντρώνοντας στην γνώμη των άλλων, στο τέλος θα ξεχάσεις και ποιος πραγματικά είσαι. Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος για να εμπνεύσεις ή να εντυπωσιάσεις τους άλλους.

2. Είσαι αλαζόνας κι εγωιστής.

Μια ζωή γεμάτη από πράξεις αγάπης και καλού χαρακτήρα είναι η καλύτερη επιτύμβια στήλη. Αυτοί που ενέπνευσες κι αγαπηθήκατε θα σε θυμούνται για πάντα. Γι αυτό φρόντισε να χαράξεις το όνομά σου στις καρδιές των ανθρώπων κι όχι στο μάρμαρο. Αυτό που έχεις κάνει για σένα αποκλειστικά, πεθαίνει μαζί σου, ενώ αυτό που έκανες για τους άλλους θα παραμείνει για πάντα.

3. Περιμένεις μέχρι αύριο.

Το πρόβλημα είναι, ότι πάντα νομίζεις ότι έχεις περισσότερο χρόνο από ο,τι χρειάζεσαι. Αλλά μια μέρα θα ξυπνήσεις και δεν θα έχεις αρκετό χρόνο για να κάνεις αυτά που πάντα ήθελες να κάνεις. Και σ αυτό ακριβώς το σημείο, ή θα έχεις πετύχεις τους στόχους σου ή θα έχεις μια λίστα με δικαιολογίες για το τι δεν έχεις καταφέρει.

 

by Αντικλείδι  https://antikleidi.com