iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Ραφήνα Πικέρμι Άρχισε
ήδη η ''κούρσα'' για τις
δημοτικές εκλογές του 2028! Ίντριγκα


Το αντιλαμβανόμαστε, θα νομίζετε ότι ο τίτλος της iselida.gr είναι παραπλανητικός για ''κλικαρίσματα''.

Οι μόνιμοι αναγνώστες μας - και είναι πολλοί - γνωρίζουν ότι δεν είναι αυτή η δημοσιογραφική μας φιλοσοφία. Και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα εδώ και πάνω από πέντε χρόνια.

Συνεπώς κάτι βλέπουμε, κάτι ακούμε, κάτι μαθαίνουμε, κάτι ''μυρίζουμε'' για να βάζουμε αυτό τον όντως ''αιρετικό'' τίτλο.

Κι όμως σε αυτοδιοικητικά ''πηγαδάκια'' υψηλού βεληνεκούς ή σε κέντρα εξελίξεων άρχισε δειλά δειλά να μπαίνει στο τραπέζι το θέμα της κάλπης του 2028!

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Και μέχρι εδώ. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να γράψουμε κάτι άλλο. Επί του παρόντος αρκεστείτε στον ''προάγγελο'' της είδησης και να θυμάστε πού το διαβάσατε πρώτα.

Κι αν η πορεία λίγο πολύ για τις δημοτικές εκλογές στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου είναι προδιαγεγραμμένη, η προεκλογική ''κούρσα'' του 2028 θα έχει πολύ, μα πολύ ενδιαφέρον. Ακόμη κι αν οι (όποιοι) διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου είναι οι ίδιοι. Σε όλες αυτές τις εξελίξεις που πήραμε μια μικρή ''γεύση'' συζητώντας με άνθρωπο που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις με πολύχρονη εμπειρία ''στο κουρμπέτι'' ο ''καταλύτης ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μπουρνούς. Ο οποίος - όπως λέει ο λαός - ''έχει και το μαχαίρι έχει και το καρπούζι''.