iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ραφήνα Ο Νίκος Κοντορουχάς
έβγαλε είδηση ''ρουκέτα''
από τον Αντώνη Παλπατζή! Ίντριγκα


Ο Νίκος Κοντορουχάς θα μας τρελάνει!

Εκτός από δαιμόνιος επιχειρηματίας και ιδιαίτερα αγαπητός Ραφηνιώτης, αναδεικνύεται και σε μέγα...ρεπόρτερ!

Η selida.gr συναντά τυχαία το πρωί της Κυριακής στο παντοπωλείο ''Νίκος'' τον δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Παλπατζή να ψωνίζει και να τα λέει με τον Νίκο με επίκεντρο την παρουσία του γνωστού ΑΕΚτζή στα εγκαίνια του νέου γηπέδου. ''Εγώ είμαι Παναθηναικός, αλλά χάρηκα όπως όλοι οι φίλαθλοι για το ωραίο στάδιο'' έλεγε ο Νίκος.

''Είδα ότι έγραψες πως έχεις τη δημοσιογραφική αίσθηση ότι θα αποστρατευτώ οικειοθελώς'' μας είπε ο πολύπειρος δημοτικός σύμβουλος, που εκλέγεται ανελλιπώς στην τοπική αυτοδιοίκηση από τις αρχές της δεκαετίας του 90'.

Πριν προλάβουμε να απαντήσουμε γιατί κάναμε αυτή την εκτίμηση, ο Νίκος σε ρόλο πολιτικού συντάκτη ρωτά τον κ. Παλπατζή ''και τι θα κάνεις τελικά?" 

Η απάντηση - χρησμός από την ''παλιά καραβάνα'' δεν αφήνει περιθώρια για πολλές ερμηνείες και αποτελεί ''ρουκέτα''.

''Αν αποσυρθώ σημαίνει ότι δεν είμαι καλά. Αλλά επειδή είμαι καλά, λέω σε λίγο καιρό να αρχίσω να σκαλίζω'' και με το που είπε την ατάκα γέλασαν τα μουστάκια του. Για όσους γνωρίζουν καλά τον κ. Παλπατζή δεν λέει τίποτα τυχαία και είναι πολύ προσεκτικός, όντας ''αλεπού'' της αυτοδιοίκησης. Το ρήμα ''σκαλίζω'' τα λέει όλα και προσθέτει νέα έντονη ''πινελιά'' στο προεκλογικό σκηνικό εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2023.

Θα περιμένουμε με ιδιαίτερο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον το επόμενο βήμα του κ. Παλπατζή...

Η είδηση πάντως αν και μας πήρε τη μπουκιά απ το στόμα, πιστώνεται στον Νίκο Κοντορουχά!