iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Ο... θαλάσσιος ''χαμαιλέων''
Από το ΠΑΣΟΚ στη Χ.Α.
και μετά στη Νέα Δημοκρατία Ίντριγκα


Την ψήφο των δημοτών παραθαλάσσιου δήμου της ανατολικής Αττικής θα διεκδικήσει ως υποψήφιος σύμβουλος τον Οκτώβριο ένας πολιτικός ''χαμαιλέων'', ο οποίος αλλάζει κόμματα και ιδεολογίες, αναλόγως ποιό κόμμα είναι στην εξουσία.
Αφού ''μεγαλούργησε'' υπό το φως του ήλιου του πάλαι ποτέ ''βαθέως'' ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών, όταν αργότερα αυτό μπήκε οριακά στη βουλή και η Ν.Δ. είχε ''πάρει την κατηφόρα'', προσπάθησε να ''αγγίξει'' ιδεολογικά τη  ''Χρυσή Αυγή'' σε ένα πολιτικό σάλτο μορτάλε άνευ προηγουμένου, αλλά ''δεν του βγήκε''. 
Έτσι μετά και την εξαφάνιση της Χ.Α. από τον πολιτικό χάρτη, τον τελευταίο χρόνο εμφανίζεται ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, διεκδικώντας μάλιστα ανερυθρίαστα ρόλο τοπικού γαλάζιου ''Γκρούεζα''.
Αν - λέμε αν - στις δεύτερες εθνικές κάλπες του καλοκαιριού επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε αυτοδύναμος είτε ως βασικός ''πυλώνας'' συγκυβέρνησης τότε δεν αποκλείεται να τον δούμε ως ''κόκκινο'' διαπρύσιο ρήτορα, να εξυμνεί τον κ. Τσίπρα και να βγάζει τρελό (όπως κάνει τώρα) όποιον του θυμίζει ότι κάποτε μόνο πράσινο κοστούμι δεν φορούσε...